Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de

03 Kasım 2017 Cuma 09:00
12
14
16
18

“Yerel güzeldir, sunum özeldir” mottosuyla yola çıkan Delimonti, mevsimsel lezzetlerden oluşan zengin menüsünün yanında, doğrudan yerli üreticilerden tedarik ettiği en özel ürünleri gastronomi marketinde misafirleriyle buluşturuyor. Bu ürünlerin tedarik ve üretimine dair hazırladığı mini video serisini de sosyal medya hesaplarından paylaşan Delimonti ekibi; Kasım ayı boyunca Karadeniz Bölgesi’nin yıldızları fındık, simit, kavurmalı ve peynirli pidenin inceliklerini takipçilerine aktarıyor.

Delimonti’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolarda; Delimonti’deki sütlaca tat katan üst kalite fındık, özel rengini ve lezzetini yöresel dut şerbetinden alan simit, imansız peyniri ile hazırlanan enfes peynirli pide ve Görele yöresinin etleri ve tereyağıyla lezzet kazanan kavurmalı pide hakkında keyifli bilgiler yer alıyor. Delimonti ekibi, tüm süreçlerini yerinde takip ettiği lezzetlerin hikayelerini Kasım ayı boyunca takipçileri ile paylaşacak.

Delimonti’nin menüsünde ve gastronomi marketinde lezzet düşkünlerinin beğenisine sunduğu ürünlere ait videolar ve bilgiler, ay boyunca Delimonti’ye ait sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Müzik aletleri bıçaklar ve sebzeler
» Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet
» Öğretmenler günü’nün en tatlı hediyesi
» Shake Shack’ten kışa özel lezzet
» Kış aylarının vazgeçilmezi:Bitki çayları
» Sağlıklı kışın sırrı artizan lezzetlerde!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon lezzetleri...
» Çengelköy’ün Boğaz’a Açılan Lezzet Mekanı Beyaz Bosphorus
» Knorr sofrası, baharat dünyasına keyifli bir yolculuk için kuruldu
» Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!
» Ünlü Şef Jamie Oliver’dan yılbaşı önerileri
» Delimonti, menüsünü kış lezzetleriyle yeniliyor
» Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın
» Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!
» Çikolata ve vişnenin eşsiz dansı
» Teknolojinin ve şıklığın birleşimi
» Sosyal sofra paylaşım deneyimi sunan YeatUp, gezginlere yerel yaşamın kapılarını açıyor
» Evde sos yapmak aslında çok kolay
» Tadında Anadolu’da kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz
» Ünlü gurmeler Tarsus’ta
» Fast-food çocuklarına geleneksel tatları sevdiriyorlar
» En çok boyozu yiyen kazandı
» Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor
» Tarsus Mutfağı Dünya’ya açılıyor
» Dünyaca Ünlü Şefler İstanbul’da buluşuyor