Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de

03 Kasım 2017 Cuma 09:00
12
14
16
18

“Yerel güzeldir, sunum özeldir” mottosuyla yola çıkan Delimonti, mevsimsel lezzetlerden oluşan zengin menüsünün yanında, doğrudan yerli üreticilerden tedarik ettiği en özel ürünleri gastronomi marketinde misafirleriyle buluşturuyor. Bu ürünlerin tedarik ve üretimine dair hazırladığı mini video serisini de sosyal medya hesaplarından paylaşan Delimonti ekibi; Kasım ayı boyunca Karadeniz Bölgesi’nin yıldızları fındık, simit, kavurmalı ve peynirli pidenin inceliklerini takipçilerine aktarıyor.

Delimonti’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolarda; Delimonti’deki sütlaca tat katan üst kalite fındık, özel rengini ve lezzetini yöresel dut şerbetinden alan simit, imansız peyniri ile hazırlanan enfes peynirli pide ve Görele yöresinin etleri ve tereyağıyla lezzet kazanan kavurmalı pide hakkında keyifli bilgiler yer alıyor. Delimonti ekibi, tüm süreçlerini yerinde takip ettiği lezzetlerin hikayelerini Kasım ayı boyunca takipçileri ile paylaşacak.

Delimonti’nin menüsünde ve gastronomi marketinde lezzet düşkünlerinin beğenisine sunduğu ürünlere ait videolar ve bilgiler, ay boyunca Delimonti’ye ait sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da