Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”

07 Ağustos 2017 Pazartesi 17:00
12
14
16
18

Çocuklarının beslenmesini titizlikle takip eden anneler için güvenir bir kaynak olma özelliği taşıyan Hadi Ham Yap’ta sunulan tüm lezzetli gıdalar, organik/ekolojik tarım ürünlerinden hazırlanıyor ve taptaze olarak evinize ulaştırıyor. Sağlıklı ve kaliteli malzemelerle hazırlanan pastalar, doğum günlerinin yıldızı oluyor.

Hadi Ham Yap, ev yapımı kreması, rafine edilmemiş şekeri, lezzetli ve sağlıklı unuyla hazırlanan pastalarıyla hem annelerin içini rahat ettirecek hem de çocuklar için besleyici bir ara öğün olacak. Pastalar, içeriği kadar dış süslemeleriyle de iddialı. Pastaların üzerindeki süslemeler de organik tereyağlı figürlü enfes kurabiyelerden oluşuyor.

“Kendi çocuklarımıza yedirmediğimiz hiçbir gıdayı satmayız” mottosuyla hareket eden Hadi Ham Yap, çocukların iştahını açacak, onları mutlu edecek ve sağlıklı büyümelerine yardımcı olacak taptaze ve lezzetli gıdalar hazırlıyor.

Hadi Ham Yap’ın en önemli özelliğinden biri de, kullanılan ürünlerin niteliği. Un, süt, yoğurt, sebze, meyve, yağ; tüm bu malzemeler Türkiye'nin en temiz tarımının yapıldığı topraklarda, kimyasal gübre ve GDO’lu tohum kullanmadan, sadece yerli tohumlarla üretim yapan yerel çiftçilerden tedarik ediliyor. Çiğ süt kullanıyor ve yoğurt evde mayalayarak yapılıyor. Tüm hazırlanan ürünlerde, şeker olarak ise, organik, rafine edilmemiş organik şeker kamışı özü kullanılıyor. 

Çocuğunun beslenmesiyle özel olarak ilgilenen iki kadın girişimci olan Dalya Saftekin Çalışkan ve Filiz Morkoç; önceleri kendi çocukları için pişirdikleri sağlıklı yiyecekleri, çevrelerinden gelen talep üzerine isteyen tüm anneler için de hazırlamaya karar verdi. Hadi Ham Yap, “Kendi çocuklarımıza yedirmediğimiz hiçbir gıdayı satmayız” mottosuyla bu iki anne tarafından 2013 yılında kuruldu. 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri”nde Bu Ayın Yıldızları: Bal, Enginar, Karadut ve Çilek
» Refika ile mutfağa giren Türkiye Finans çalışanlarından yöresel lezzetler
» Serinletici bir sabah kahvaltısı: Kırmızı Meyve Soslu ve Yoğurtlu Chia Parfe
» Bir fincan papatya çayı alır mısınız?
» Beyaz Bosphorus yemeklerinde iddialı mekanlar arasında
» Kuzunun en değerli parçası
» Melocan, bu ay Nelipide Gurme’nin yöresel ot menüsünde!
» Donut’un mutlulukla bir ilgisi olmalı...
» Ege’nin İki Yakası Ege geceleri’nde bir araya geliyor
» Peynir tabağı nasıl hazırlanır?
» Eşsiz lezzetteki dondurmaların tek ihtiyacı
» Yaz sıcağında en özel lezzet dondurmanın Shake Shack hali; Custard ve Concrete
» Le Pain Quotidien’den Chia Parfe
» Yemekte denge mutfağı’ndan dengeli beslenmek isteyenler için özel tarifler
» Ülker Nissin Yıldız tesislerini OBA devraldı
» Bu kazan İzmir için kaynıyor
» Veganlar bu yazı dondurmasız geçirmeyecek
» Yaz Sıcakları için Ferahlatıcı Şerbetler Delimonti’de