Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”

07 Ağustos 2017 Pazartesi 17:00
12
14
16
18

Çocuklarının beslenmesini titizlikle takip eden anneler için güvenir bir kaynak olma özelliği taşıyan Hadi Ham Yap’ta sunulan tüm lezzetli gıdalar, organik/ekolojik tarım ürünlerinden hazırlanıyor ve taptaze olarak evinize ulaştırıyor. Sağlıklı ve kaliteli malzemelerle hazırlanan pastalar, doğum günlerinin yıldızı oluyor.

Hadi Ham Yap, ev yapımı kreması, rafine edilmemiş şekeri, lezzetli ve sağlıklı unuyla hazırlanan pastalarıyla hem annelerin içini rahat ettirecek hem de çocuklar için besleyici bir ara öğün olacak. Pastalar, içeriği kadar dış süslemeleriyle de iddialı. Pastaların üzerindeki süslemeler de organik tereyağlı figürlü enfes kurabiyelerden oluşuyor.

“Kendi çocuklarımıza yedirmediğimiz hiçbir gıdayı satmayız” mottosuyla hareket eden Hadi Ham Yap, çocukların iştahını açacak, onları mutlu edecek ve sağlıklı büyümelerine yardımcı olacak taptaze ve lezzetli gıdalar hazırlıyor.

Hadi Ham Yap’ın en önemli özelliğinden biri de, kullanılan ürünlerin niteliği. Un, süt, yoğurt, sebze, meyve, yağ; tüm bu malzemeler Türkiye'nin en temiz tarımının yapıldığı topraklarda, kimyasal gübre ve GDO’lu tohum kullanmadan, sadece yerli tohumlarla üretim yapan yerel çiftçilerden tedarik ediliyor. Çiğ süt kullanıyor ve yoğurt evde mayalayarak yapılıyor. Tüm hazırlanan ürünlerde, şeker olarak ise, organik, rafine edilmemiş organik şeker kamışı özü kullanılıyor. 

Çocuğunun beslenmesiyle özel olarak ilgilenen iki kadın girişimci olan Dalya Saftekin Çalışkan ve Filiz Morkoç; önceleri kendi çocukları için pişirdikleri sağlıklı yiyecekleri, çevrelerinden gelen talep üzerine isteyen tüm anneler için de hazırlamaya karar verdi. Hadi Ham Yap, “Kendi çocuklarımıza yedirmediğimiz hiçbir gıdayı satmayız” mottosuyla bu iki anne tarafından 2013 yılında kuruldu. 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Şehrin Gözde Mekanı Cloud 34, Yeni Sezona Ünlülerle ‘Merhaba’ Dedi
» Sağlıklı ve lezzetli balık tarifleri
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...