Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”

07 Ağustos 2017 Pazartesi 17:00
12
14
16
18

Çocuklarının beslenmesini titizlikle takip eden anneler için güvenir bir kaynak olma özelliği taşıyan Hadi Ham Yap’ta sunulan tüm lezzetli gıdalar, organik/ekolojik tarım ürünlerinden hazırlanıyor ve taptaze olarak evinize ulaştırıyor. Sağlıklı ve kaliteli malzemelerle hazırlanan pastalar, doğum günlerinin yıldızı oluyor.

Hadi Ham Yap, ev yapımı kreması, rafine edilmemiş şekeri, lezzetli ve sağlıklı unuyla hazırlanan pastalarıyla hem annelerin içini rahat ettirecek hem de çocuklar için besleyici bir ara öğün olacak. Pastalar, içeriği kadar dış süslemeleriyle de iddialı. Pastaların üzerindeki süslemeler de organik tereyağlı figürlü enfes kurabiyelerden oluşuyor.

“Kendi çocuklarımıza yedirmediğimiz hiçbir gıdayı satmayız” mottosuyla hareket eden Hadi Ham Yap, çocukların iştahını açacak, onları mutlu edecek ve sağlıklı büyümelerine yardımcı olacak taptaze ve lezzetli gıdalar hazırlıyor.

Hadi Ham Yap’ın en önemli özelliğinden biri de, kullanılan ürünlerin niteliği. Un, süt, yoğurt, sebze, meyve, yağ; tüm bu malzemeler Türkiye'nin en temiz tarımının yapıldığı topraklarda, kimyasal gübre ve GDO’lu tohum kullanmadan, sadece yerli tohumlarla üretim yapan yerel çiftçilerden tedarik ediliyor. Çiğ süt kullanıyor ve yoğurt evde mayalayarak yapılıyor. Tüm hazırlanan ürünlerde, şeker olarak ise, organik, rafine edilmemiş organik şeker kamışı özü kullanılıyor. 

Çocuğunun beslenmesiyle özel olarak ilgilenen iki kadın girişimci olan Dalya Saftekin Çalışkan ve Filiz Morkoç; önceleri kendi çocukları için pişirdikleri sağlıklı yiyecekleri, çevrelerinden gelen talep üzerine isteyen tüm anneler için de hazırlamaya karar verdi. Hadi Ham Yap, “Kendi çocuklarımıza yedirmediğimiz hiçbir gıdayı satmayız” mottosuyla bu iki anne tarafından 2013 yılında kuruldu. 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…
» ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Kahveniz Kahve Dünyası’ndan!
» Refika’nın Mutfağı’ndan Tarifler ‘Hayata Cam Kat’ta
» “Ofisten Mutfağa” başlıyor
» Karaca’dan mutfaklar için muhteşem yenilik
» Yeni yılı eşsiz bir müzik ve lezzet şöleni ile karşılamak isteyenler
» İtalyanların En Sevilen Patlıcan Yemeği: Melanzane Alla Parmigiana
» Kışın çorba içmek için 7 iyi neden!
» Ünlü isimler ZUBİZU ile mutfakta
» Müzik aletleri bıçaklar ve sebzeler
» Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet
» Öğretmenler günü’nün en tatlı hediyesi
» Shake Shack’ten kışa özel lezzet
» Kış aylarının vazgeçilmezi:Bitki çayları