Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor

04 Kasım 2017 Cumartesi 11:00
12
14
16
18

Hilton İstanbul Bomonti’nin 34. katında yer alan ve 360 derecelik muhteşem bir İstanbul manzarası sunan Cloud 34, yenilenen menüsüyle Uzakdoğu lezzetlerini İstanbul’a taşıyor. Sushi başta olmak üzere Asya mutfağının en gözde yemeklerini ve birbirinden lezzetli kokteylleri deneyimleyebileceğiniz Cloud 34, kış aylarının da favori mekanı olacak.

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’de yer alan ve şehrin en popüler mekanlarından biri olarak öne çıkan Cloud 34, yenilenen menüsüyle tüm Asya mutfağı severlerin yeni adresi olmaya geliyor. 360 derecelik eşsiz İstanbul manzarasıyla, 34. kattan İstanbul’u selamlayan Cloud 34’te, acılı daikon ve ponzu ile soslandırılmış sırlanmış ton balığından, somon yumurtası ve trüf ile servis edilen levrek dilimlerine; susam, pul biber ve tatlı soya sosla tatlandırılmış baharatlı bonfileden, biber mayonez ve misket limonlu karides tempuraya kadar birçok özel Asya yemeğini deneyimleyebilirsiniz. Geniş bir Sushi menüsüne de sahip restoranda Uzakdoğu lezzetlerinin tadına varabilir; Havana, Çıtır Roll, Kaliforniya, Edo Roll, Sakaten Maki, Philadelphia, Fashion Roll, Dana Sukiyaki, Gökkuşağı, Shirashi, Unagi Gold gibi birbirinden lezzetli sushi alternatifleri ile midenize ziyafet çektirebilirsiniz.

Cloud 34’ün yenilenen menüsü yiyeceklerle de sınırlı değil. Yine Asya mutfağının esintilerini taşıyan Uzakdoğu Dokunuşlu kokteylleri, İsli kokteyller, shotlar, dünyanın en iyi üzüm bağlarında şişelenen şaraplar ve alkolsüz kokteyller de lezzet düşkünlerinin müdavimi olacağı içecek menüsünden öne çıkan spesiyaller arasında yer alıyor.

Panoramik İstanbul şehir manzarası eşliğinde, Hilton İstanbul Bomonti kalitesiyle birleşen Cloud34’te, Asya mutfağının önde gelen lezzetlerini enfes kokteyller eşliğinde deneyimlemek kendinize vereceğiniz en özel ödüllerden biri olacak.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da