Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor

04 Kasım 2017 Cumartesi 11:00
12
14
16
18

Hilton İstanbul Bomonti’nin 34. katında yer alan ve 360 derecelik muhteşem bir İstanbul manzarası sunan Cloud 34, yenilenen menüsüyle Uzakdoğu lezzetlerini İstanbul’a taşıyor. Sushi başta olmak üzere Asya mutfağının en gözde yemeklerini ve birbirinden lezzetli kokteylleri deneyimleyebileceğiniz Cloud 34, kış aylarının da favori mekanı olacak.

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’de yer alan ve şehrin en popüler mekanlarından biri olarak öne çıkan Cloud 34, yenilenen menüsüyle tüm Asya mutfağı severlerin yeni adresi olmaya geliyor. 360 derecelik eşsiz İstanbul manzarasıyla, 34. kattan İstanbul’u selamlayan Cloud 34’te, acılı daikon ve ponzu ile soslandırılmış sırlanmış ton balığından, somon yumurtası ve trüf ile servis edilen levrek dilimlerine; susam, pul biber ve tatlı soya sosla tatlandırılmış baharatlı bonfileden, biber mayonez ve misket limonlu karides tempuraya kadar birçok özel Asya yemeğini deneyimleyebilirsiniz. Geniş bir Sushi menüsüne de sahip restoranda Uzakdoğu lezzetlerinin tadına varabilir; Havana, Çıtır Roll, Kaliforniya, Edo Roll, Sakaten Maki, Philadelphia, Fashion Roll, Dana Sukiyaki, Gökkuşağı, Shirashi, Unagi Gold gibi birbirinden lezzetli sushi alternatifleri ile midenize ziyafet çektirebilirsiniz.

Cloud 34’ün yenilenen menüsü yiyeceklerle de sınırlı değil. Yine Asya mutfağının esintilerini taşıyan Uzakdoğu Dokunuşlu kokteylleri, İsli kokteyller, shotlar, dünyanın en iyi üzüm bağlarında şişelenen şaraplar ve alkolsüz kokteyller de lezzet düşkünlerinin müdavimi olacağı içecek menüsünden öne çıkan spesiyaller arasında yer alıyor.

Panoramik İstanbul şehir manzarası eşliğinde, Hilton İstanbul Bomonti kalitesiyle birleşen Cloud34’te, Asya mutfağının önde gelen lezzetlerini enfes kokteyller eşliğinde deneyimlemek kendinize vereceğiniz en özel ödüllerden biri olacak.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Mersin Mutfağı’nın galibi “Kerebiç” oldu
» Tarsus lezzetleri görücüye çıktı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri başladı
» Aydan Üstkanat’ın Lezzet yolculuğu başladı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri’ Başlıyor
» Gastronominin önde gelen isimleri İzmir’de buluştu
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı
» Köfte, 5 bin çeşidi ile evrensel bir lezzet
» ‘Yerel Mutfak Global Lezzet’ Projesi
» Kahve Dünyası’ndan damak zevkinize göre yöresel kahve önerileri
» Kahve dikkati artırıyor zindelik veriyor
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor