Çeşme’nin yeni lezzet adresi

20 Haziran 2017 Salı 11:00
12
14
16
18

Dünyanın en büyülü toprakları üzerinde, tarihin ve doğanın cömert davrandığı Ege’de, yerel ve taze ürünlerin en yalın haliyle sunulduğu eşsiz ürün yelpazesiyle Sea Homes Restaurant by Murat Bozok, bayram ve yaz tatilinde damaklarda unutulmaz lezzetler bırakacak.

Çanakkale’den başlayıp, Gaziantep’e kadar uzanan lezzet rotasında DNA’mıza kazınan zeytinyağlı ve meze kültürünün en güzel tatlarını sizler için bir araya getiren ve Paşalimanı’nın gözdesi Sea Homes Restaurant by Murat Bozok, muhteşem deniz manzarası, 80 kişilik kapasitesi ve sınırsız servis anlayışıyla misafirlerine uzun süre hafızalarından silinmeyecek tatlar sunuyor.

Haftanın 7 günü 11.00- 24.00 saatleri arasında hizmet veren Sea Homes Restaurant by Murat Bozok sakin ve huzurlu atmosferiyle büyülüyor.

Şef Murat Bozok’un özel olarak hazırladığı enfes lezzetler arasında; Deniz Mahsullü Tagliatelle’den, Bolonez Soslu Penne’ye, Köz Patlıcanlı Satır Dürüm’den Antakya Usulü Tepsi Et’e kadar birbirinden nefis yemekler bulunuyor. Izgara Bonfile, Balzamikli Izgara Tavuk Pirzola, Soman Tava ve günlük balık çeşitleri ise ana yemeklerin vazgeçilmezi.

Sea Homes Restaurant by Murat Bozok’un ayrıca zengin bir kavı bulunuyor. Özellikle butik üreticiler tarafından özel olarak yapılan şarapların tadına bakarken, Paşalimanı koyu manzarası sofralara eşlik ediyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor