Çeşme’nin yeni lezzet adresi

20 Haziran 2017 Salı 11:00
12
14
16
18

Dünyanın en büyülü toprakları üzerinde, tarihin ve doğanın cömert davrandığı Ege’de, yerel ve taze ürünlerin en yalın haliyle sunulduğu eşsiz ürün yelpazesiyle Sea Homes Restaurant by Murat Bozok, bayram ve yaz tatilinde damaklarda unutulmaz lezzetler bırakacak.

Çanakkale’den başlayıp, Gaziantep’e kadar uzanan lezzet rotasında DNA’mıza kazınan zeytinyağlı ve meze kültürünün en güzel tatlarını sizler için bir araya getiren ve Paşalimanı’nın gözdesi Sea Homes Restaurant by Murat Bozok, muhteşem deniz manzarası, 80 kişilik kapasitesi ve sınırsız servis anlayışıyla misafirlerine uzun süre hafızalarından silinmeyecek tatlar sunuyor.

Haftanın 7 günü 11.00- 24.00 saatleri arasında hizmet veren Sea Homes Restaurant by Murat Bozok sakin ve huzurlu atmosferiyle büyülüyor.

Şef Murat Bozok’un özel olarak hazırladığı enfes lezzetler arasında; Deniz Mahsullü Tagliatelle’den, Bolonez Soslu Penne’ye, Köz Patlıcanlı Satır Dürüm’den Antakya Usulü Tepsi Et’e kadar birbirinden nefis yemekler bulunuyor. Izgara Bonfile, Balzamikli Izgara Tavuk Pirzola, Soman Tava ve günlük balık çeşitleri ise ana yemeklerin vazgeçilmezi.

Sea Homes Restaurant by Murat Bozok’un ayrıca zengin bir kavı bulunuyor. Özellikle butik üreticiler tarafından özel olarak yapılan şarapların tadına bakarken, Paşalimanı koyu manzarası sofralara eşlik ediyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı