Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!

11 Kasım 2017 Cumartesi 10:00
12
14
16
18

Akdeniz’in geleneksel tatlarını bir araya getiren Capricorn, yenilenen menüsündeki benzersiz lezzetlerle Boğaz’ın vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunan Capricorn, yeni menüsüyle misafirlerine unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Capricorn’un yeni tatları, İtalyan asıllı Şef Fabio Brambilla’nın yenilikçi yaklaşımını ve yaratıcılığını ortaya koyuyor.

Yeni menüdeki soğuk başlangıçlardan; “Palamut ve Somon Tartar” hafif tütsülenmiş olarak hazırlanırken, “Fırınlanmış Balkabaklı Hamsi” maydanoz ve karamelize soğan ile birlikte servis ediliyor. Sıcak başlangıçlardan “Ilık Ahtapot Salatası”na ise; bebek patates, kapari ve fesleğen eşlik ediyor.

Capricorn menüsünü zenginleştiren lezzetli salataların en yenileri “Yunan Salatası” ile “Sebzeli Avokado ve Kinoa Salatası”, Akdeniz mutfağı severlerin beğenisine sunuluyor. Robata ızgarasından çıkan “Uskumru Dolması” ve ev yapımı makarna ürünlerine eklenen “Karides ve Porçini Mantarlı Linguine” de öne çıkan lezzetlerden. Capricorn mutfağının farkını ortaya koyan paylaşımlık lezzetlerin en yenisi ise kırmızı karidesle hazırlanan “Paellla ‘Camarones’”. Yenilenen menünün favori ürünleri arasında yer alan paella şefin özel reçetesi ile hazırlanıyor.

“Ağır Ateşte Pişmiş Fener Madalyon” ve “Badem Sütünde Deniz Levreği” yeni menüde merak uyandıran özel lezzetler arasında yer alırken, Capricorn’un yenilenen tatlı menüsü yemek sonralarına keyif katmaya devam ediyor. “Vanilyalı” ve “Balkabaklı” olarak iki farklı seçenekte misafirlerin tercihine sunulan “Cheesecake” ile “Kestaneli ve Marzipan Kremalı Tart” tatlı konusunda da Capricorn mutfağının iddiasını ortaya koyuyor.

 
 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Mersin Mutfağı’nın galibi “Kerebiç” oldu
» Tarsus lezzetleri görücüye çıktı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri başladı
» Aydan Üstkanat’ın Lezzet yolculuğu başladı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri’ Başlıyor
» Gastronominin önde gelen isimleri İzmir’de buluştu
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı
» Köfte, 5 bin çeşidi ile evrensel bir lezzet
» ‘Yerel Mutfak Global Lezzet’ Projesi
» Kahve Dünyası’ndan damak zevkinize göre yöresel kahve önerileri
» Kahve dikkati artırıyor zindelik veriyor
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor