Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!

11 Kasım 2017 Cumartesi 10:00
12
14
16
18

Akdeniz’in geleneksel tatlarını bir araya getiren Capricorn, yenilenen menüsündeki benzersiz lezzetlerle Boğaz’ın vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunan Capricorn, yeni menüsüyle misafirlerine unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Capricorn’un yeni tatları, İtalyan asıllı Şef Fabio Brambilla’nın yenilikçi yaklaşımını ve yaratıcılığını ortaya koyuyor.

Yeni menüdeki soğuk başlangıçlardan; “Palamut ve Somon Tartar” hafif tütsülenmiş olarak hazırlanırken, “Fırınlanmış Balkabaklı Hamsi” maydanoz ve karamelize soğan ile birlikte servis ediliyor. Sıcak başlangıçlardan “Ilık Ahtapot Salatası”na ise; bebek patates, kapari ve fesleğen eşlik ediyor.

Capricorn menüsünü zenginleştiren lezzetli salataların en yenileri “Yunan Salatası” ile “Sebzeli Avokado ve Kinoa Salatası”, Akdeniz mutfağı severlerin beğenisine sunuluyor. Robata ızgarasından çıkan “Uskumru Dolması” ve ev yapımı makarna ürünlerine eklenen “Karides ve Porçini Mantarlı Linguine” de öne çıkan lezzetlerden. Capricorn mutfağının farkını ortaya koyan paylaşımlık lezzetlerin en yenisi ise kırmızı karidesle hazırlanan “Paellla ‘Camarones’”. Yenilenen menünün favori ürünleri arasında yer alan paella şefin özel reçetesi ile hazırlanıyor.

“Ağır Ateşte Pişmiş Fener Madalyon” ve “Badem Sütünde Deniz Levreği” yeni menüde merak uyandıran özel lezzetler arasında yer alırken, Capricorn’un yenilenen tatlı menüsü yemek sonralarına keyif katmaya devam ediyor. “Vanilyalı” ve “Balkabaklı” olarak iki farklı seçenekte misafirlerin tercihine sunulan “Cheesecake” ile “Kestaneli ve Marzipan Kremalı Tart” tatlı konusunda da Capricorn mutfağının iddiasını ortaya koyuyor.

 
 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da