Buse Terim, en sevdiği babalar için Eataly mutfak atölyesi’ne girdi

15 Haziran 2017 Perşembe 09:00
12
14
16
18

Buse Terim hem kendi babası hem biricik kızının babasına yapacağı Babalar Günü sürprizi için, yemek keyfini bir şölene dönüştürmek adına ihtiyaç duyulan püf noktaların paylaşıldığı Eataly Mutfak Atölyesi’ndeydi. Bir yandan Eataly Executive Şefi Claudio Chinali’den aldığı lezzet sırlarını uygulayan Buse Terim, bir taraftan da Eataly’de bulunabilecek leziz Babalar Günü hediye önerilerinde de bulundu.

Buse Terim, eşinin ilk Babalar Günü’nü kutlayacağı bu özel günün hazırlıklarını lezzet arayanların buluşma merkezi Eataly’de gerçekleştirdi. Babalar Günü hediyesi olarak İtayan mutfağı seven eşine gerçek bir İtalyan yemeği hazırlamak amacıyla taze makarna yapmayı Eataly Mutfak Atölyesi’nde öğrenen Buse Terim, bu keyifli süreci videoya çekerek kendi Youtube kanalında takipçileriyle paylaştı. Buse Terim, sürprizi için Eataly Executive Şefi Claudio Chinali’den öğrendiklerini uygularken, aynı zamanda bir yaşam alanı olan Eataly’den Babalar Günü için tercih edilebilecek hediyeler hakkında öneride bulundu. Eataly Mutfak Atölyesi’nde babalar ile birlikte geçirilebilecek keyifli bir workshoptan leziz sofralar hazırlayabilmek için Eataly Market’in zengin ürün seçeneklerine, Eataly Restoran’da beraber yenilecek bir akşam yemeğinden hobi ve gurme ürünlerine dek her zevke uygun alternatifler paylaştı.

Buse Terim’in YouTube kanalı için Eataly Mutfak Atölyesi’nde çektiği Babalar Günü videosunu youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Siz de Babalar Günü için hala ne alacağınıza karar vermediyseniz Eataly’de babanızı şımartmanın tam zamanı!

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor