Buse Terim, en sevdiği babalar için Eataly mutfak atölyesi’ne girdi

15 Haziran 2017 Perşembe 09:00
12
14
16
18

Buse Terim hem kendi babası hem biricik kızının babasına yapacağı Babalar Günü sürprizi için, yemek keyfini bir şölene dönüştürmek adına ihtiyaç duyulan püf noktaların paylaşıldığı Eataly Mutfak Atölyesi’ndeydi. Bir yandan Eataly Executive Şefi Claudio Chinali’den aldığı lezzet sırlarını uygulayan Buse Terim, bir taraftan da Eataly’de bulunabilecek leziz Babalar Günü hediye önerilerinde de bulundu.

Buse Terim, eşinin ilk Babalar Günü’nü kutlayacağı bu özel günün hazırlıklarını lezzet arayanların buluşma merkezi Eataly’de gerçekleştirdi. Babalar Günü hediyesi olarak İtayan mutfağı seven eşine gerçek bir İtalyan yemeği hazırlamak amacıyla taze makarna yapmayı Eataly Mutfak Atölyesi’nde öğrenen Buse Terim, bu keyifli süreci videoya çekerek kendi Youtube kanalında takipçileriyle paylaştı. Buse Terim, sürprizi için Eataly Executive Şefi Claudio Chinali’den öğrendiklerini uygularken, aynı zamanda bir yaşam alanı olan Eataly’den Babalar Günü için tercih edilebilecek hediyeler hakkında öneride bulundu. Eataly Mutfak Atölyesi’nde babalar ile birlikte geçirilebilecek keyifli bir workshoptan leziz sofralar hazırlayabilmek için Eataly Market’in zengin ürün seçeneklerine, Eataly Restoran’da beraber yenilecek bir akşam yemeğinden hobi ve gurme ürünlerine dek her zevke uygun alternatifler paylaştı.

Buse Terim’in YouTube kanalı için Eataly Mutfak Atölyesi’nde çektiği Babalar Günü videosunu youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Siz de Babalar Günü için hala ne alacağınıza karar vermediyseniz Eataly’de babanızı şımartmanın tam zamanı!

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı