Bu yaz yolculukların uğrak noktası; eat.stop!

06 Haziran 2017 Salı 07:00
12
14
16
18

İstanbul-İzmir arasında seyahat edenler için mola noktası olmanın ötesinde bir deneyim sunan eat.stop, 7/24 hizmet sunuyor.

Seyahat edenlere hem market hem de yeme-içme için farklı alternatifler sunan eat.stop; iş veya tatil amaçlı yola çıkanlara, ağır vasıta sürücülerine, otobüs ve tur firmalarının yolcularına Orhangazi’de keyifli bir mola imkânı sunuyor. Hızlı servisin yanı sıra kaliteli hizmet anlayışı ile farkını ortaya koyan eat.stop, yolcuların tüm ihtiyaçlarını aynı çatı altında buluşturuyor.

İstanbul-İzmir arasında yapımı devam eden otoyol üzerinde 7/24 hizmet veren eat.stop, yöresel tatlardan dünya mutfaklarına kadar uzanan zengin menülerinin yanı sıra açık büfe kahvaltı da sunuyor.

eat.stop’da yer alan taş fırın, makarna istasyonu, ızgara, açık büfe, kızartma gibi farklı yemek tercihlerinin sunulduğu alanda, Bursa’ya özgü lezzetlere ek olarak Karadeniz pidesi, Edirne ciğeri gibi Türkiye’ye özgü tatlar da yer alıyor. Sulu yemek, ızgara, makarna, pide, lahmacun, salata ve zeytinyağlı seçeneklerini zengin tatlı menüsüyle tamamlayan eat.stop’da lezzetli atıştırmalıklar, sandviç çeşitleri ve unlu mamulleri de bulmak mümkün.

Girişte yer alan ve 7/24 hizmet veren Cafe Corner ise konuklara tost, kahvaltılıklar, wrap, pasta ve tatlı çeşitleri sunuyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri”nde Bu Ayın Yıldızları: Bal, Enginar, Karadut ve Çilek
» Refika ile mutfağa giren Türkiye Finans çalışanlarından yöresel lezzetler
» Serinletici bir sabah kahvaltısı: Kırmızı Meyve Soslu ve Yoğurtlu Chia Parfe
» Bir fincan papatya çayı alır mısınız?
» Beyaz Bosphorus yemeklerinde iddialı mekanlar arasında
» Kuzunun en değerli parçası
» Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”
» Melocan, bu ay Nelipide Gurme’nin yöresel ot menüsünde!
» Donut’un mutlulukla bir ilgisi olmalı...
» Ege’nin İki Yakası Ege geceleri’nde bir araya geliyor
» Peynir tabağı nasıl hazırlanır?
» Eşsiz lezzetteki dondurmaların tek ihtiyacı
» Yaz sıcağında en özel lezzet dondurmanın Shake Shack hali; Custard ve Concrete
» Le Pain Quotidien’den Chia Parfe
» Yemekte denge mutfağı’ndan dengeli beslenmek isteyenler için özel tarifler
» Ülker Nissin Yıldız tesislerini OBA devraldı
» Bu kazan İzmir için kaynıyor
» Veganlar bu yazı dondurmasız geçirmeyecek
» Yaz Sıcakları için Ferahlatıcı Şerbetler Delimonti’de
» İspanyol zeytinyağı tadım uzmanı, İTB’de eğitim verdi
» İstanbul Anadolu Yakası’nın lezzetli kahvaltı durağı