Bu yaz yolculukların uğrak noktası; eat.stop!

06 Haziran 2017 Salı 07:00
12
14
16
18

İstanbul-İzmir arasında seyahat edenler için mola noktası olmanın ötesinde bir deneyim sunan eat.stop, 7/24 hizmet sunuyor.

Seyahat edenlere hem market hem de yeme-içme için farklı alternatifler sunan eat.stop; iş veya tatil amaçlı yola çıkanlara, ağır vasıta sürücülerine, otobüs ve tur firmalarının yolcularına Orhangazi’de keyifli bir mola imkânı sunuyor. Hızlı servisin yanı sıra kaliteli hizmet anlayışı ile farkını ortaya koyan eat.stop, yolcuların tüm ihtiyaçlarını aynı çatı altında buluşturuyor.

İstanbul-İzmir arasında yapımı devam eden otoyol üzerinde 7/24 hizmet veren eat.stop, yöresel tatlardan dünya mutfaklarına kadar uzanan zengin menülerinin yanı sıra açık büfe kahvaltı da sunuyor.

eat.stop’da yer alan taş fırın, makarna istasyonu, ızgara, açık büfe, kızartma gibi farklı yemek tercihlerinin sunulduğu alanda, Bursa’ya özgü lezzetlere ek olarak Karadeniz pidesi, Edirne ciğeri gibi Türkiye’ye özgü tatlar da yer alıyor. Sulu yemek, ızgara, makarna, pide, lahmacun, salata ve zeytinyağlı seçeneklerini zengin tatlı menüsüyle tamamlayan eat.stop’da lezzetli atıştırmalıklar, sandviç çeşitleri ve unlu mamulleri de bulmak mümkün.

Girişte yer alan ve 7/24 hizmet veren Cafe Corner ise konuklara tost, kahvaltılıklar, wrap, pasta ve tatlı çeşitleri sunuyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar