Bu yaz yolculukların uğrak noktası; eat.stop!

06 Haziran 2017 Salı 07:00
12
14
16
18

İstanbul-İzmir arasında seyahat edenler için mola noktası olmanın ötesinde bir deneyim sunan eat.stop, 7/24 hizmet sunuyor.

Seyahat edenlere hem market hem de yeme-içme için farklı alternatifler sunan eat.stop; iş veya tatil amaçlı yola çıkanlara, ağır vasıta sürücülerine, otobüs ve tur firmalarının yolcularına Orhangazi’de keyifli bir mola imkânı sunuyor. Hızlı servisin yanı sıra kaliteli hizmet anlayışı ile farkını ortaya koyan eat.stop, yolcuların tüm ihtiyaçlarını aynı çatı altında buluşturuyor.

İstanbul-İzmir arasında yapımı devam eden otoyol üzerinde 7/24 hizmet veren eat.stop, yöresel tatlardan dünya mutfaklarına kadar uzanan zengin menülerinin yanı sıra açık büfe kahvaltı da sunuyor.

eat.stop’da yer alan taş fırın, makarna istasyonu, ızgara, açık büfe, kızartma gibi farklı yemek tercihlerinin sunulduğu alanda, Bursa’ya özgü lezzetlere ek olarak Karadeniz pidesi, Edirne ciğeri gibi Türkiye’ye özgü tatlar da yer alıyor. Sulu yemek, ızgara, makarna, pide, lahmacun, salata ve zeytinyağlı seçeneklerini zengin tatlı menüsüyle tamamlayan eat.stop’da lezzetli atıştırmalıklar, sandviç çeşitleri ve unlu mamulleri de bulmak mümkün.

Girişte yer alan ve 7/24 hizmet veren Cafe Corner ise konuklara tost, kahvaltılıklar, wrap, pasta ve tatlı çeşitleri sunuyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…