Bolpazarda Kombucha Atölyesi

26 Mayıs 2018 Cumartesi 13:00
12
14
16
18

Doğanın kalbi Göktürk Kemer Country'de Pazar günleri kurulan,
ziyaretçilerine hem iyi vakit hem de alışveriş fırsatı sunan Bol Pazar, 27
Mayıs Pazar günü yine farklı bir etkinliğe imza atıyor: Kombucha Atölyesi

Pazar günleri İstanbul'un gözde uğrak noktalarından biri haline gelen Bol
Pazar'da bu hafta Çinlilerin ölümsüzlük iksiri olarak adlandırdıkları,
geleneksel Doğu tıbbının en şifalı çözümlerinden biri olan Kombu Çayı
(Kombucha) yapım atölyesi gerçekleşecek.

2000 yıllık şifa geleneği Bol Pazar'da

Bol Pazar'da 27 Mayıs Pazar günü Kombucha Uzmanı Ahu Atay'ın yöneteceği
atölye çalışmasında katılımcılara, bin yıllardır pek çok hastalığa iyi
geldiği, pek çok sağlık sorununun önlediği bilinen Kombu Çayı'nın yapımı
öğretilecek. Yüksek antioksidan etkisi ile şeker, yüksek tansiyon, kilo
verememe gibi pek çok metabolik rahatsızlığa fayda sağlayan Kombu Çayı yapım
atölyesine kayıt yaptıran ilk 10 kişiye de Kombucha yapım kiti hediye
edilecek.

Pazar'ın Blues Keyfi
Her Pazar farklı bir jazz grubuna ev sahipliği yapan Bol Pazar'ın bu haftaki
konukları Fötr Blues Band. 1930'lu yılların Delta Blues'undan, 2000'li
yılların caz ve funk öğeler içeren modern yaklaşımına müziklerinde geniş bir
ilham yelpazesine sahip olan Fötr Blues Band, 27 Mayıs Pazar günü Bol Pazar
sahnesinde olacak.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı
» Köfte, 5 bin çeşidi ile evrensel bir lezzet
» ‘Yerel Mutfak Global Lezzet’ Projesi
» Kahve Dünyası’ndan damak zevkinize göre yöresel kahve önerileri
» Kahve dikkati artırıyor zindelik veriyor
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor
» Lezzetli aşure nasıl yapılır?
» Kocaeli’nin mutfak zenginliği KO-MEK ile sofralara taşınacak
» Coğrafi işaret tescili başvurusunda Gaziantep öncü
» GastroAntep festivali ile yabancı turist sayısı 3 yılda 3 milyon olacak
» Fotoğraflarla Antep sofrası anlatılcak
» Kahve Dünyası’ndan Bayram Sürprizi: Bayramda Sevdiklerinizin Kapısını Çalın!
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe