Boğaz’ın gözdesi Capricorn, yenilenen menüsü ve eşsiz terasıyla yaza hazır!

19 Haziran 2017 Pazartesi 18:00
12
14
16
18

Akdeniz’in geleneksel tatlarını modern şehir ruhuyla bütünleştiren Capricorn, yenilenen menüsüyle Boğaz’ın vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunan Capricorn, özel reçetelerle hazırlanan yeni menüsüyle misafirlerine benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Capricorn’un iştah kabartan yeni yemekleri İtalyan asıllı Şef Fabio Brambilla’nın imzasını taşıyor. Yaratıcılığı ve tecrübesi ile çok başarılı bir şef olan Fabio Brambilla’nın reçeteleri ile hazırlanan Capricorn menüsü farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

Akdeniz’in geleneksel tatlarını yeniden yorumlayan Capricorn, yeni menüsüyle deniz ürünleri sevenlerin Boğaz’da yemek keyfini ikiye katlıyor. Ana yemek öncesine lezzet katan soğuk başlangıçlardan “Ton Balığı Carpaccio”da, marine edilmiş Bottacchio usulü patlıcan, parmesan peyniri ve üzüm pekmezi eşsiz bir uyum yakalıyor. “Levrek Carpaccio”ya ise buharda sebzeler, limon ve çarkıfelek meyvesi havyarı eşlik ediyor.

Capricorn mutfağının favori lezzetlerinden ceviche “Acılı Ton Balığı ”, “Karadeniz Mezgit” ve “Mangolu Levrek ” olarak yenilenen menüde üç farklı alternatifle misafirlerin beğenisine sunuluyor. Taze sebzelerle deniz mahsullerini en yalın halde buluşturan Capricorn salata çeşitlerinin en yenisi “Karidesli Taze Enginar Salatası”ndaise ince doğranmış enginarın lezzeti parmesan peyniri ve zahter tozu ile tamamlanıyor.

Capricorn menüsünün gözde paylaşımlıklarından paella ve spagetti yeni seçenekleriyle, kalabalık masaların tercihi olmaya devam ederken; eklenen tatlar “Acılı Kalamar Yahnisi” ve “Istakozlu Spaghetti” olarak menüde yerini alıyor. Ev yapımı ürünlerin çeşitliliğini artıran Capricorn mutfağı, “Kum Midyeli Linguine” ile kum midyesi, kabak ve kurutulmuş osetra havyarının eşsiz uyumunu ortaya koyuyor. “Kilde Pişmiş Mercan Fileto” ve “Badem Sosunda Deniz Levreği” ise yeni menüde merak uyandıran ürünler arasında yer buluyor.

Ambiyansı, müzikleri ile Boğaz’da yemek keyfini ikiye katlayan Capricorn, yenilenen menüsüyle modern Akdeniz mutfağını keşfetmek isteyenleri bekliyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı