Boğaz’ın gözdesi Capricorn, yenilenen menüsü ve eşsiz terasıyla yaza hazır!

19 Haziran 2017 Pazartesi 18:00
12
14
16
18

Akdeniz’in geleneksel tatlarını modern şehir ruhuyla bütünleştiren Capricorn, yenilenen menüsüyle Boğaz’ın vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunan Capricorn, özel reçetelerle hazırlanan yeni menüsüyle misafirlerine benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Capricorn’un iştah kabartan yeni yemekleri İtalyan asıllı Şef Fabio Brambilla’nın imzasını taşıyor. Yaratıcılığı ve tecrübesi ile çok başarılı bir şef olan Fabio Brambilla’nın reçeteleri ile hazırlanan Capricorn menüsü farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

Akdeniz’in geleneksel tatlarını yeniden yorumlayan Capricorn, yeni menüsüyle deniz ürünleri sevenlerin Boğaz’da yemek keyfini ikiye katlıyor. Ana yemek öncesine lezzet katan soğuk başlangıçlardan “Ton Balığı Carpaccio”da, marine edilmiş Bottacchio usulü patlıcan, parmesan peyniri ve üzüm pekmezi eşsiz bir uyum yakalıyor. “Levrek Carpaccio”ya ise buharda sebzeler, limon ve çarkıfelek meyvesi havyarı eşlik ediyor.

Capricorn mutfağının favori lezzetlerinden ceviche “Acılı Ton Balığı ”, “Karadeniz Mezgit” ve “Mangolu Levrek ” olarak yenilenen menüde üç farklı alternatifle misafirlerin beğenisine sunuluyor. Taze sebzelerle deniz mahsullerini en yalın halde buluşturan Capricorn salata çeşitlerinin en yenisi “Karidesli Taze Enginar Salatası”ndaise ince doğranmış enginarın lezzeti parmesan peyniri ve zahter tozu ile tamamlanıyor.

Capricorn menüsünün gözde paylaşımlıklarından paella ve spagetti yeni seçenekleriyle, kalabalık masaların tercihi olmaya devam ederken; eklenen tatlar “Acılı Kalamar Yahnisi” ve “Istakozlu Spaghetti” olarak menüde yerini alıyor. Ev yapımı ürünlerin çeşitliliğini artıran Capricorn mutfağı, “Kum Midyeli Linguine” ile kum midyesi, kabak ve kurutulmuş osetra havyarının eşsiz uyumunu ortaya koyuyor. “Kilde Pişmiş Mercan Fileto” ve “Badem Sosunda Deniz Levreği” ise yeni menüde merak uyandıran ürünler arasında yer buluyor.

Ambiyansı, müzikleri ile Boğaz’da yemek keyfini ikiye katlayan Capricorn, yenilenen menüsüyle modern Akdeniz mutfağını keşfetmek isteyenleri bekliyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor