Boğaz’ın gözdesi Capricorn, yenilenen menüsü ve eşsiz terasıyla yaza hazır!

19 Haziran 2017 Pazartesi 18:00
12
14
16
18

Akdeniz’in geleneksel tatlarını modern şehir ruhuyla bütünleştiren Capricorn, yenilenen menüsüyle Boğaz’ın vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunan Capricorn, özel reçetelerle hazırlanan yeni menüsüyle misafirlerine benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Capricorn’un iştah kabartan yeni yemekleri İtalyan asıllı Şef Fabio Brambilla’nın imzasını taşıyor. Yaratıcılığı ve tecrübesi ile çok başarılı bir şef olan Fabio Brambilla’nın reçeteleri ile hazırlanan Capricorn menüsü farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

Akdeniz’in geleneksel tatlarını yeniden yorumlayan Capricorn, yeni menüsüyle deniz ürünleri sevenlerin Boğaz’da yemek keyfini ikiye katlıyor. Ana yemek öncesine lezzet katan soğuk başlangıçlardan “Ton Balığı Carpaccio”da, marine edilmiş Bottacchio usulü patlıcan, parmesan peyniri ve üzüm pekmezi eşsiz bir uyum yakalıyor. “Levrek Carpaccio”ya ise buharda sebzeler, limon ve çarkıfelek meyvesi havyarı eşlik ediyor.

Capricorn mutfağının favori lezzetlerinden ceviche “Acılı Ton Balığı ”, “Karadeniz Mezgit” ve “Mangolu Levrek ” olarak yenilenen menüde üç farklı alternatifle misafirlerin beğenisine sunuluyor. Taze sebzelerle deniz mahsullerini en yalın halde buluşturan Capricorn salata çeşitlerinin en yenisi “Karidesli Taze Enginar Salatası”ndaise ince doğranmış enginarın lezzeti parmesan peyniri ve zahter tozu ile tamamlanıyor.

Capricorn menüsünün gözde paylaşımlıklarından paella ve spagetti yeni seçenekleriyle, kalabalık masaların tercihi olmaya devam ederken; eklenen tatlar “Acılı Kalamar Yahnisi” ve “Istakozlu Spaghetti” olarak menüde yerini alıyor. Ev yapımı ürünlerin çeşitliliğini artıran Capricorn mutfağı, “Kum Midyeli Linguine” ile kum midyesi, kabak ve kurutulmuş osetra havyarının eşsiz uyumunu ortaya koyuyor. “Kilde Pişmiş Mercan Fileto” ve “Badem Sosunda Deniz Levreği” ise yeni menüde merak uyandıran ürünler arasında yer buluyor.

Ambiyansı, müzikleri ile Boğaz’da yemek keyfini ikiye katlayan Capricorn, yenilenen menüsüyle modern Akdeniz mutfağını keşfetmek isteyenleri bekliyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Şehir yaşamının koşuş turnuvasına Eataly’den pratik bir çözüm: Pronto
» Çikolata efsanesi Pinkberry ile buluştu
» e Pain Quotidien lezzetleri
» Acılı tavuk tutkunlarına Shake Shack’ten
» Kitchenette ile Yaz Ayları “Birlikte Daha Lezzetli”
» Şef Serkan Bozkurt’tan mutfak sektörüne yeni soluk
» Hayallerini Güzelbahçe’de hayata geçirdiler
» Yazın gelişini Karaca, Fine Pearl Pera kutlayın
» En güzel soğuk çay Doğuş çay
» Grand Hyatt İstanbul’da sebzeli dondurma
» Caffe Nero’dan yaz sürprizi
» Türkiye’nin Sevilen Peyniri Sütaş Süzme Ailesi genişliyor
» Milka bisküvileri Türkiye’de
» En leziz horoskop: Burçlara göre yemek tercihleri
» Bayramda da pizzalar Domino’s’tan
» Tchibo ile kahve çekirdeklerinin lezzet dolu serüveni
» Gaziantep’te Bayrama özel atölyeler
» Bayramın keyfi Ma-i Cafe’de çıkacak!
» Sağlıklı tatlı keyfi bayramda da devam ediyor
» Duru Bulgur’dan Bayram sofranız için Etli Bulgur Pilavı!..
» Lezzetli sandviçlerin tam zamanı
» Dünyanın en "Güzel" çaylarının buluştuğu Kreasyon: Tea Coutere
» Bayramda yola çıkanlara Shell’den önemli değişiklikler
» Cakes&Bakes’den iyilik dolu lezzetler
» Bayram Tatlılarında şeker Yerine bal kullanın