Bodrum’un gözde restoranı Sait Balık, zengin ve lezzetli meze menüsüyle de iddialı!

04 Temmuz 2017 Salı 13:00
12
14
16
18

Açıldığı günden bu yana lezzet ve hizmet kalitesinden ödün vermeden konuklarını ağırlayan Sait Balık; Bodrum merkez ve Yalıkavak Palmarina’daki restoranlarında, mevsim sebzeleri ve deniz ürünleriyle hazırlanan taze mezeleriyle fark yaratmaya devam ediyor.

Zengin meze seçenekleriyle dikkat çeken restoranın menüsünde Pazı KavurmaKöpoğluÇiçek DolmasıEnginar KalbiHaydariHardal OtuDeniz BörülcesiFavagibi çeşitlerin yanı sıra Ahtapot Salatası, LakerdaBalık PastırmasıKuru ÇirozHardal Soslu Marin gibi deniz ürünlerinin ön plana çıktığı mezeler de yer alıyor.

Restoranın favori mezeleri: Atom ve Köpoğlu

Sait Balık’ın en iddialı mezelerinden Atom ve Köpoğlu ana yemek öncesine lezzet katıyor. Atom, süzme yoğurdun acı kırmızı biber ve taze yeşil biberlerle uyumunu ortaya koyarken; Köpoğlu’nda ise; patlıcan ve yoğurdun birlikteliği iştah kabartıyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…