Bodrum’un gözde restoranı Sait Balık, zengin ve lezzetli meze menüsüyle de iddialı!

04 Temmuz 2017 Salı 13:00
12
14
16
18

Açıldığı günden bu yana lezzet ve hizmet kalitesinden ödün vermeden konuklarını ağırlayan Sait Balık; Bodrum merkez ve Yalıkavak Palmarina’daki restoranlarında, mevsim sebzeleri ve deniz ürünleriyle hazırlanan taze mezeleriyle fark yaratmaya devam ediyor.

Zengin meze seçenekleriyle dikkat çeken restoranın menüsünde Pazı KavurmaKöpoğluÇiçek DolmasıEnginar KalbiHaydariHardal OtuDeniz BörülcesiFavagibi çeşitlerin yanı sıra Ahtapot Salatası, LakerdaBalık PastırmasıKuru ÇirozHardal Soslu Marin gibi deniz ürünlerinin ön plana çıktığı mezeler de yer alıyor.

Restoranın favori mezeleri: Atom ve Köpoğlu

Sait Balık’ın en iddialı mezelerinden Atom ve Köpoğlu ana yemek öncesine lezzet katıyor. Atom, süzme yoğurdun acı kırmızı biber ve taze yeşil biberlerle uyumunu ortaya koyarken; Köpoğlu’nda ise; patlıcan ve yoğurdun birlikteliği iştah kabartıyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon lezzetleri...
» Çengelköy’ün Boğaz’a Açılan Lezzet Mekanı Beyaz Bosphorus
» Knorr sofrası, baharat dünyasına keyifli bir yolculuk için kuruldu
» Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!
» Ünlü Şef Jamie Oliver’dan yılbaşı önerileri
» Delimonti, menüsünü kış lezzetleriyle yeniliyor
» Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın
» Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!
» Çikolata ve vişnenin eşsiz dansı
» Teknolojinin ve şıklığın birleşimi
» Sosyal sofra paylaşım deneyimi sunan YeatUp, gezginlere yerel yaşamın kapılarını açıyor
» Evde sos yapmak aslında çok kolay
» Tadında Anadolu’da kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz
» Ünlü gurmeler Tarsus’ta
» Fast-food çocuklarına geleneksel tatları sevdiriyorlar
» En çok boyozu yiyen kazandı
» Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor
» Tarsus Mutfağı Dünya’ya açılıyor
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de
» Dünyaca Ünlü Şefler İstanbul’da buluşuyor
» Bekarus’ta Antep mutfağı tanıtıldı
» Bu festival damak çatlatacak
» Çarşamba Akşamlarının Yeni Adresi: Hezarfen Bar & Lounge
» Borgo’nun kış serüveni başlıyor
» Tadı damakta kalan başlangıçlar