Bodrum’un gözde restoranı Sait Balık, zengin ve lezzetli meze menüsüyle de iddialı!

04 Temmuz 2017 Salı 13:00
12
14
16
18

Açıldığı günden bu yana lezzet ve hizmet kalitesinden ödün vermeden konuklarını ağırlayan Sait Balık; Bodrum merkez ve Yalıkavak Palmarina’daki restoranlarında, mevsim sebzeleri ve deniz ürünleriyle hazırlanan taze mezeleriyle fark yaratmaya devam ediyor.

Zengin meze seçenekleriyle dikkat çeken restoranın menüsünde Pazı KavurmaKöpoğluÇiçek DolmasıEnginar KalbiHaydariHardal OtuDeniz BörülcesiFavagibi çeşitlerin yanı sıra Ahtapot Salatası, LakerdaBalık PastırmasıKuru ÇirozHardal Soslu Marin gibi deniz ürünlerinin ön plana çıktığı mezeler de yer alıyor.

Restoranın favori mezeleri: Atom ve Köpoğlu

Sait Balık’ın en iddialı mezelerinden Atom ve Köpoğlu ana yemek öncesine lezzet katıyor. Atom, süzme yoğurdun acı kırmızı biber ve taze yeşil biberlerle uyumunu ortaya koyarken; Köpoğlu’nda ise; patlıcan ve yoğurdun birlikteliği iştah kabartıyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı