Bodrum’un gözde restoranı Sait Balık, zengin ve lezzetli meze menüsüyle de iddialı!

04 Temmuz 2017 Salı 13:00
12
14
16
18

Açıldığı günden bu yana lezzet ve hizmet kalitesinden ödün vermeden konuklarını ağırlayan Sait Balık; Bodrum merkez ve Yalıkavak Palmarina’daki restoranlarında, mevsim sebzeleri ve deniz ürünleriyle hazırlanan taze mezeleriyle fark yaratmaya devam ediyor.

Zengin meze seçenekleriyle dikkat çeken restoranın menüsünde Pazı KavurmaKöpoğluÇiçek DolmasıEnginar KalbiHaydariHardal OtuDeniz BörülcesiFavagibi çeşitlerin yanı sıra Ahtapot Salatası, LakerdaBalık PastırmasıKuru ÇirozHardal Soslu Marin gibi deniz ürünlerinin ön plana çıktığı mezeler de yer alıyor.

Restoranın favori mezeleri: Atom ve Köpoğlu

Sait Balık’ın en iddialı mezelerinden Atom ve Köpoğlu ana yemek öncesine lezzet katıyor. Atom, süzme yoğurdun acı kırmızı biber ve taze yeşil biberlerle uyumunu ortaya koyarken; Köpoğlu’nda ise; patlıcan ve yoğurdun birlikteliği iştah kabartıyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Yaz Sıcakları için Ferahlatıcı Şerbetler Delimonti’de
» İspanyol zeytinyağı tadım uzmanı, İTB’de eğitim verdi
» İstanbul Anadolu Yakası’nın lezzetli kahvaltı durağı
» Nars Boutique Hotel’de lezzetli saatler
» Vakko Patisseri Petit Four Palmarina Bodrum’da
» Öğle arasının en güzel sağlıklı atıştırmalıkları için Caréme Restaurant
» Arzum Shake’N Take ile yazın en taze lezzetleri istediğin her an seninle
» Peynir Severler Delimonti’de Ezine peynirinin öyküsüyle yanışıyor
» Mezzaluna’dan lezzet dolu bir yaz
» Hiç yaşamadığınız bir Kruvasan deneyimine hazır olun
» Fenix rüzgarı Bodrum’u ele geçirdi!
» Yaz aylarında Boğaz’ın en gözde adresi Capricorn!
» d.ream Akademi’de yaz kampı başlıyor!
» Anadolu’nun unutulmuş lezzetleri gün yüzüne çıkıyor
» Sağlıklı ve pratik yemeğin adresi: Servo Kiosk
» HUQQA’dan damaklarda iz bırakan yaz tatlıları: Brandy Snaps & Tusunami
» Little Caesars Pizza’da dijital dönüşüm e-eğitimle devam ediyor
» Yaz aylarının vazgeçilmez protein deposu balık
» İstanbul’a Tepeden Bakan Mekan: İstiklal Terrace kapılarını açtı
» Pikan cevizli açık ravioli tarifi
» Arby’s®’in eti tam 4 saat fırınlanıyor
» Ege’nin İki Yakası Ege Geceleri’nde bir araya geliyor
» Sinema keyfi Sinemia Menüler ile tamamlanıyor
» Lavantayı mutfağınıza almayı hiç denediniz mi?
» “Tatil Mutfakta”