Bodrum Balıkçısı cennet koyunda yaza merhaba diyor

20 Nisan 2017 Perşembe 19:00
12
14
16
18

Cennet Koyu’nda zeytin ağaçları ve mis kokulu çam ormanlarının çevrelediği Mandarin Oriental, Bodrum, yaz sezonu için tüm yenilikleriyle misafirlerini bekliyor. Konuklarına lüks ama samimi bir seyahat deneyimi yaşatan Mandarin Oriental, Bodrum, lezzet duraklarıyla da eşsiz anlar vadediyor.

Nisan ayı itibariyle kapılarını tekrar açan ‘Bodrum Balıkçısı’ yerel tatlar eşliğinde sunulan balık ve deniz ürünleri ile lezzet tutkunlarını ağırlamaya devam edecek.

Taze kuşkonmaz çorbası ve vişneli kabak çiçeği dolması gibi geleneksel ve modern lezzetleri Şef Murat Taşdemir’in özgün yorumuyla sunan Bodrum Balıkçısı, misafirlerini zeytin ağaçları ve büyüleyici deniz manzarası eşliğinde ağırlıyor. Taze balık çeşitleri ve deniz mahsulleri, birbirinden lezzetli yöresel tatların yanı sıra Türk ve dünya mutfağının seçkin meze ve tatlıları ile damak tadına düşkün misafirler unutamayacakları anlar yaşayacak.

Geleneksel ezgiler ve enfes lezzetler bir arada

Bodrum’un huzur dolu masmavi manzarası eşliğinde geleneksel Türk misafirperverliği ile ağırlanan konuklar, Akdeniz yöresindeki yerel üreticilerin seçkin tatlarından büyük bir özenle oluşturulmuş şarapları tadarak kendileri için en uygun lezzeti yakalayabiliyor. Balık ağları ve kurutulmuş sebze hevenkleri ile geleneksel Türk balıkçısı atmosferinin hissedildiği mekânda misafirler tezgâhtan kendi balıklarını seçerek lüksün en samimi hâlini yaşayabiliyor. Haftanın 6 günü 19:00 ile 23:00 arasında hizmet veren Bodrum Balıkçısı’nda Haziran ayından itibaren her Cuma ve Cumartesi akşamı, geleneksel ezgiler eşliğinde konuklar müzik ziyafeti yaşayacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor