Bodrum Balıkçısı cennet koyunda yaza merhaba diyor

20 Nisan 2017 Perşembe 19:00
12
14
16
18

Cennet Koyu’nda zeytin ağaçları ve mis kokulu çam ormanlarının çevrelediği Mandarin Oriental, Bodrum, yaz sezonu için tüm yenilikleriyle misafirlerini bekliyor. Konuklarına lüks ama samimi bir seyahat deneyimi yaşatan Mandarin Oriental, Bodrum, lezzet duraklarıyla da eşsiz anlar vadediyor.

Nisan ayı itibariyle kapılarını tekrar açan ‘Bodrum Balıkçısı’ yerel tatlar eşliğinde sunulan balık ve deniz ürünleri ile lezzet tutkunlarını ağırlamaya devam edecek.

Taze kuşkonmaz çorbası ve vişneli kabak çiçeği dolması gibi geleneksel ve modern lezzetleri Şef Murat Taşdemir’in özgün yorumuyla sunan Bodrum Balıkçısı, misafirlerini zeytin ağaçları ve büyüleyici deniz manzarası eşliğinde ağırlıyor. Taze balık çeşitleri ve deniz mahsulleri, birbirinden lezzetli yöresel tatların yanı sıra Türk ve dünya mutfağının seçkin meze ve tatlıları ile damak tadına düşkün misafirler unutamayacakları anlar yaşayacak.

Geleneksel ezgiler ve enfes lezzetler bir arada

Bodrum’un huzur dolu masmavi manzarası eşliğinde geleneksel Türk misafirperverliği ile ağırlanan konuklar, Akdeniz yöresindeki yerel üreticilerin seçkin tatlarından büyük bir özenle oluşturulmuş şarapları tadarak kendileri için en uygun lezzeti yakalayabiliyor. Balık ağları ve kurutulmuş sebze hevenkleri ile geleneksel Türk balıkçısı atmosferinin hissedildiği mekânda misafirler tezgâhtan kendi balıklarını seçerek lüksün en samimi hâlini yaşayabiliyor. Haftanın 6 günü 19:00 ile 23:00 arasında hizmet veren Bodrum Balıkçısı’nda Haziran ayından itibaren her Cuma ve Cumartesi akşamı, geleneksel ezgiler eşliğinde konuklar müzik ziyafeti yaşayacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon lezzetleri...
» Çengelköy’ün Boğaz’a Açılan Lezzet Mekanı Beyaz Bosphorus
» Knorr sofrası, baharat dünyasına keyifli bir yolculuk için kuruldu
» Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!
» Ünlü Şef Jamie Oliver’dan yılbaşı önerileri
» Delimonti, menüsünü kış lezzetleriyle yeniliyor
» Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın
» Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!
» Çikolata ve vişnenin eşsiz dansı
» Teknolojinin ve şıklığın birleşimi
» Sosyal sofra paylaşım deneyimi sunan YeatUp, gezginlere yerel yaşamın kapılarını açıyor
» Evde sos yapmak aslında çok kolay
» Tadında Anadolu’da kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz
» Ünlü gurmeler Tarsus’ta
» Fast-food çocuklarına geleneksel tatları sevdiriyorlar
» En çok boyozu yiyen kazandı
» Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor
» Tarsus Mutfağı Dünya’ya açılıyor
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de
» Dünyaca Ünlü Şefler İstanbul’da buluşuyor
» Bekarus’ta Antep mutfağı tanıtıldı
» Bu festival damak çatlatacak
» Çarşamba Akşamlarının Yeni Adresi: Hezarfen Bar & Lounge
» Borgo’nun kış serüveni başlıyor
» Tadı damakta kalan başlangıçlar