Bodrum Balıkçısı cennet koyunda yaza merhaba diyor

20 Nisan 2017 Perşembe 19:00
12
14
16
18

Cennet Koyu’nda zeytin ağaçları ve mis kokulu çam ormanlarının çevrelediği Mandarin Oriental, Bodrum, yaz sezonu için tüm yenilikleriyle misafirlerini bekliyor. Konuklarına lüks ama samimi bir seyahat deneyimi yaşatan Mandarin Oriental, Bodrum, lezzet duraklarıyla da eşsiz anlar vadediyor.

Nisan ayı itibariyle kapılarını tekrar açan ‘Bodrum Balıkçısı’ yerel tatlar eşliğinde sunulan balık ve deniz ürünleri ile lezzet tutkunlarını ağırlamaya devam edecek.

Taze kuşkonmaz çorbası ve vişneli kabak çiçeği dolması gibi geleneksel ve modern lezzetleri Şef Murat Taşdemir’in özgün yorumuyla sunan Bodrum Balıkçısı, misafirlerini zeytin ağaçları ve büyüleyici deniz manzarası eşliğinde ağırlıyor. Taze balık çeşitleri ve deniz mahsulleri, birbirinden lezzetli yöresel tatların yanı sıra Türk ve dünya mutfağının seçkin meze ve tatlıları ile damak tadına düşkün misafirler unutamayacakları anlar yaşayacak.

Geleneksel ezgiler ve enfes lezzetler bir arada

Bodrum’un huzur dolu masmavi manzarası eşliğinde geleneksel Türk misafirperverliği ile ağırlanan konuklar, Akdeniz yöresindeki yerel üreticilerin seçkin tatlarından büyük bir özenle oluşturulmuş şarapları tadarak kendileri için en uygun lezzeti yakalayabiliyor. Balık ağları ve kurutulmuş sebze hevenkleri ile geleneksel Türk balıkçısı atmosferinin hissedildiği mekânda misafirler tezgâhtan kendi balıklarını seçerek lüksün en samimi hâlini yaşayabiliyor. Haftanın 6 günü 19:00 ile 23:00 arasında hizmet veren Bodrum Balıkçısı’nda Haziran ayından itibaren her Cuma ve Cumartesi akşamı, geleneksel ezgiler eşliğinde konuklar müzik ziyafeti yaşayacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…