Bodrum Balıkçısı cennet koyunda yaza merhaba diyor

20 Nisan 2017 Perşembe 19:00
12
14
16
18

Cennet Koyu’nda zeytin ağaçları ve mis kokulu çam ormanlarının çevrelediği Mandarin Oriental, Bodrum, yaz sezonu için tüm yenilikleriyle misafirlerini bekliyor. Konuklarına lüks ama samimi bir seyahat deneyimi yaşatan Mandarin Oriental, Bodrum, lezzet duraklarıyla da eşsiz anlar vadediyor.

Nisan ayı itibariyle kapılarını tekrar açan ‘Bodrum Balıkçısı’ yerel tatlar eşliğinde sunulan balık ve deniz ürünleri ile lezzet tutkunlarını ağırlamaya devam edecek.

Taze kuşkonmaz çorbası ve vişneli kabak çiçeği dolması gibi geleneksel ve modern lezzetleri Şef Murat Taşdemir’in özgün yorumuyla sunan Bodrum Balıkçısı, misafirlerini zeytin ağaçları ve büyüleyici deniz manzarası eşliğinde ağırlıyor. Taze balık çeşitleri ve deniz mahsulleri, birbirinden lezzetli yöresel tatların yanı sıra Türk ve dünya mutfağının seçkin meze ve tatlıları ile damak tadına düşkün misafirler unutamayacakları anlar yaşayacak.

Geleneksel ezgiler ve enfes lezzetler bir arada

Bodrum’un huzur dolu masmavi manzarası eşliğinde geleneksel Türk misafirperverliği ile ağırlanan konuklar, Akdeniz yöresindeki yerel üreticilerin seçkin tatlarından büyük bir özenle oluşturulmuş şarapları tadarak kendileri için en uygun lezzeti yakalayabiliyor. Balık ağları ve kurutulmuş sebze hevenkleri ile geleneksel Türk balıkçısı atmosferinin hissedildiği mekânda misafirler tezgâhtan kendi balıklarını seçerek lüksün en samimi hâlini yaşayabiliyor. Haftanın 6 günü 19:00 ile 23:00 arasında hizmet veren Bodrum Balıkçısı’nda Haziran ayından itibaren her Cuma ve Cumartesi akşamı, geleneksel ezgiler eşliğinde konuklar müzik ziyafeti yaşayacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Yaz Sıcakları için Ferahlatıcı Şerbetler Delimonti’de
» İspanyol zeytinyağı tadım uzmanı, İTB’de eğitim verdi
» İstanbul Anadolu Yakası’nın lezzetli kahvaltı durağı
» Nars Boutique Hotel’de lezzetli saatler
» Vakko Patisseri Petit Four Palmarina Bodrum’da
» Öğle arasının en güzel sağlıklı atıştırmalıkları için Caréme Restaurant
» Arzum Shake’N Take ile yazın en taze lezzetleri istediğin her an seninle
» Peynir Severler Delimonti’de Ezine peynirinin öyküsüyle yanışıyor
» Mezzaluna’dan lezzet dolu bir yaz
» Hiç yaşamadığınız bir Kruvasan deneyimine hazır olun
» Fenix rüzgarı Bodrum’u ele geçirdi!
» Yaz aylarında Boğaz’ın en gözde adresi Capricorn!
» d.ream Akademi’de yaz kampı başlıyor!
» Anadolu’nun unutulmuş lezzetleri gün yüzüne çıkıyor
» Sağlıklı ve pratik yemeğin adresi: Servo Kiosk
» HUQQA’dan damaklarda iz bırakan yaz tatlıları: Brandy Snaps & Tusunami
» Little Caesars Pizza’da dijital dönüşüm e-eğitimle devam ediyor
» Yaz aylarının vazgeçilmez protein deposu balık
» İstanbul’a Tepeden Bakan Mekan: İstiklal Terrace kapılarını açtı
» Pikan cevizli açık ravioli tarifi
» Arby’s®’in eti tam 4 saat fırınlanıyor
» Ege’nin İki Yakası Ege Geceleri’nde bir araya geliyor
» Sinema keyfi Sinemia Menüler ile tamamlanıyor
» Lavantayı mutfağınıza almayı hiç denediniz mi?
» “Tatil Mutfakta”