Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın

19 Aralık 2017 Salı 22:00
12
14
16
18

Geleneksel tatların ustası Bolulu Hasan Usta, yeni yıla girerken gerçek vanilya kullanılarak yapılan özel dolgulu çikolataları ile ağızlarda güzel tatlar bırakacak.

Kokusuyla bile mutluluk hormonunu harekete geçiren Bolulu Hasan Usta’nın çikolatalarına portakallı, karamelli, vişneli, bademli, kahveli, fındıklı ve cevizli özel dolgular eklenerek herkesi baştan çıkartan çikolatalar yaratılıyor. Bolulu Hasan Usta’nın birbirinden lezzetli çikolataları ile herkesi yeni yılda tatlı bir başlangıç bekliyor.

Bitter ve sütlü çikolata seçenekleriyle gerçek vanilya kullanılarak yapılan Bolulu Hasan Usta çikolatalarının tadı ve kokusu herkesi büyülerken lezzeti de parmakları ısırtıyor. Bolulu Hasan Usta’nın özel yapım çikolatalarında ise herkesin damak zevkine uygun portakal, karamel, vişne, badem, kahve, fındık ve ceviz dolgusu bulunuyor.

Bolulu Hasan Usta’nın bitter, sütlü ve dolgulu çikolataları damakta yavaş yavaş erirken, herkesi farklı hazlara sürüklüyor. Geçmişten günümüze ağızları tatlandıran Bolulu Hasan Usta çikolataları yeni yılda da mutluluk vermeye devam ediyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Kahve dikkati artırıyor zindelik veriyor
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor
» Lezzetli aşure nasıl yapılır?
» Kocaeli’nin mutfak zenginliği KO-MEK ile sofralara taşınacak
» Coğrafi işaret tescili başvurusunda Gaziantep öncü
» GastroAntep festivali ile yabancı turist sayısı 3 yılda 3 milyon olacak
» Fotoğraflarla Antep sofrası anlatılcak
» Kahve Dünyası’ndan Bayram Sürprizi: Bayramda Sevdiklerinizin Kapısını Çalın!
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe
» Gaziantep, Unesco başarısını festivalle taçlandırıyor
» Bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti
» Mutfak bilgisini ölçmek isteyenler bu yarışmaları kaçırmasın!
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi