Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın

19 Aralık 2017 Salı 22:00
12
14
16
18

Geleneksel tatların ustası Bolulu Hasan Usta, yeni yıla girerken gerçek vanilya kullanılarak yapılan özel dolgulu çikolataları ile ağızlarda güzel tatlar bırakacak.

Kokusuyla bile mutluluk hormonunu harekete geçiren Bolulu Hasan Usta’nın çikolatalarına portakallı, karamelli, vişneli, bademli, kahveli, fındıklı ve cevizli özel dolgular eklenerek herkesi baştan çıkartan çikolatalar yaratılıyor. Bolulu Hasan Usta’nın birbirinden lezzetli çikolataları ile herkesi yeni yılda tatlı bir başlangıç bekliyor.

Bitter ve sütlü çikolata seçenekleriyle gerçek vanilya kullanılarak yapılan Bolulu Hasan Usta çikolatalarının tadı ve kokusu herkesi büyülerken lezzeti de parmakları ısırtıyor. Bolulu Hasan Usta’nın özel yapım çikolatalarında ise herkesin damak zevkine uygun portakal, karamel, vişne, badem, kahve, fındık ve ceviz dolgusu bulunuyor.

Bolulu Hasan Usta’nın bitter, sütlü ve dolgulu çikolataları damakta yavaş yavaş erirken, herkesi farklı hazlara sürüklüyor. Geçmişten günümüze ağızları tatlandıran Bolulu Hasan Usta çikolataları yeni yılda da mutluluk vermeye devam ediyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe