Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın

19 Aralık 2017 Salı 22:00
12
14
16
18

Geleneksel tatların ustası Bolulu Hasan Usta, yeni yıla girerken gerçek vanilya kullanılarak yapılan özel dolgulu çikolataları ile ağızlarda güzel tatlar bırakacak.

Kokusuyla bile mutluluk hormonunu harekete geçiren Bolulu Hasan Usta’nın çikolatalarına portakallı, karamelli, vişneli, bademli, kahveli, fındıklı ve cevizli özel dolgular eklenerek herkesi baştan çıkartan çikolatalar yaratılıyor. Bolulu Hasan Usta’nın birbirinden lezzetli çikolataları ile herkesi yeni yılda tatlı bir başlangıç bekliyor.

Bitter ve sütlü çikolata seçenekleriyle gerçek vanilya kullanılarak yapılan Bolulu Hasan Usta çikolatalarının tadı ve kokusu herkesi büyülerken lezzeti de parmakları ısırtıyor. Bolulu Hasan Usta’nın özel yapım çikolatalarında ise herkesin damak zevkine uygun portakal, karamel, vişne, badem, kahve, fındık ve ceviz dolgusu bulunuyor.

Bolulu Hasan Usta’nın bitter, sütlü ve dolgulu çikolataları damakta yavaş yavaş erirken, herkesi farklı hazlara sürüklüyor. Geçmişten günümüze ağızları tatlandıran Bolulu Hasan Usta çikolataları yeni yılda da mutluluk vermeye devam ediyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» İncili Gastronomi rehberi ödülleri sahiplerini buldu
» En güzel yemeği Funda ile Ela yaptı
» Pinkberry’de Yepyeni Ek Lezzetler: Bobajoy ve Türk Kahvesi
» "Alınamayacak mesafe, aşılamayacak engel yok"
» Barbie çocuklara bir şef olarak ilham verdi!
» “Gastronomi turistleri, normal turistten bir buçuk kat daha fazla harcıyor.”
» Dördüncü Tür Çikolata Ruby tanıtıldı
» Çırağan Sarayı’nın Meşhur Brunch’larında Akdeniz esintisi
» İçinizi ısıtacak çay tarifleriyle arının, rahatlayın ve hafifleyin
» Yılbaşı sofralarına özel somonlu spesiyal tarifler!
» Mersin Mutfağı’nın galibi “Kerebiç” oldu
» Tarsus lezzetleri görücüye çıktı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri başladı
» Aydan Üstkanat’ın Lezzet yolculuğu başladı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri’ Başlıyor
» Gastronominin önde gelen isimleri İzmir’de buluştu
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık