Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın

19 Aralık 2017 Salı 22:00
12
14
16
18

Geleneksel tatların ustası Bolulu Hasan Usta, yeni yıla girerken gerçek vanilya kullanılarak yapılan özel dolgulu çikolataları ile ağızlarda güzel tatlar bırakacak.

Kokusuyla bile mutluluk hormonunu harekete geçiren Bolulu Hasan Usta’nın çikolatalarına portakallı, karamelli, vişneli, bademli, kahveli, fındıklı ve cevizli özel dolgular eklenerek herkesi baştan çıkartan çikolatalar yaratılıyor. Bolulu Hasan Usta’nın birbirinden lezzetli çikolataları ile herkesi yeni yılda tatlı bir başlangıç bekliyor.

Bitter ve sütlü çikolata seçenekleriyle gerçek vanilya kullanılarak yapılan Bolulu Hasan Usta çikolatalarının tadı ve kokusu herkesi büyülerken lezzeti de parmakları ısırtıyor. Bolulu Hasan Usta’nın özel yapım çikolatalarında ise herkesin damak zevkine uygun portakal, karamel, vişne, badem, kahve, fındık ve ceviz dolgusu bulunuyor.

Bolulu Hasan Usta’nın bitter, sütlü ve dolgulu çikolataları damakta yavaş yavaş erirken, herkesi farklı hazlara sürüklüyor. Geçmişten günümüze ağızları tatlandıran Bolulu Hasan Usta çikolataları yeni yılda da mutluluk vermeye devam ediyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…
» ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Kahveniz Kahve Dünyası’ndan!