Bir Fransız tutkusu

03 Temmuz 2017 Pazartesi 13:00
12
14
16
18

Fransız lüksünün sembolü haline gelmiş olan Fauchon, Zorlu Center’daki keyifli yerinde farklı lezzetleriyle öne çıkarken, sunumlarında da iddiasına devam ediyor.

Başarılı ve lezzetli sunumlarıyla adından söz ettiren Fauchon, yaz menüsünde öne çıkardığı lezzetler ile şehirde Fransız yemek kültürünü özel dokunuşlarıyla sürdürüyor.

Misafirler, mevsimine, damak zevkine en uygun ve etkileyici gurme kreasyonları Fauchon imzasıyla deneyimliyor. Fransız gastronomik mükemmeliyetinin uluslararası elçisi olan Fauchon, Fransız, Türk ve Dünya mutfağından sunduğu seçkin lezzetlerle şehirde kalanlar için yazın unutulmaz bir parçası olacak. Fauchon’un yaz menüsünde avakadolu kinoa salatası, Fauchon tavuklu Sezar salatası, pembe soslu penne, Fauchon cheeseburger, kısır&karides ve tartin trio misafirlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Lezzetin yanı sıra renk uyumlarıyla da ayrı bir göz zevki yaşatan Fauchon, menüsünde sunduğu hafif lezzetlerle yaz esintileri yaşatıyor. Vazgeçilmez tatlıların durak noktası olan Fauchon, çeşitlilik sunduğu zengin yaz menüsüyle misafirlerini Zorlu Center’daki şık yerine bekliyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor