Beyaz Bosphorus yemeklerinde iddialı mekanlar arasında

08 Ağustos 2017 Salı 13:00
12
14
16
18

Beyaz Bosphorus, son dönemde İstanbul Anadolu yakasının cazibe merkezlerinden biri haline gelen Çengelköy’de Dünya Mutfağı, Brasserie, Restoran ve Kafe konseptiyle hizmete girerek sunduğu muhteşem lezzetleriyle hem sabah kahvaltılarının hem de akşam yemeklerinin İstanbul’daki iddialı mekanları arasında yerini aldı

Uzman mutfak ekibi tarafından hazırlanan lezzetleriyle ülkemizin en iddialı restoranlarından biri olmaya aday olan Beyaz Bosphorus, İstanbulluların kahvaltı anlayışını değiştirmeye kararlı. Mersin'de özel olarak hazırlanan doğal ve ev yapımı reçelleri, Şile 'deki kendi bahçelerinde tamamen eski usullere uygun ve doğal olarak üretilerek özenle toplanan sebzeleri, kasabında titizlikle hazırlanan şarküteri ürünleri ve birbirinden özel lezzetleri ile misafirlerinin damaklarını şenlendiriyor. Bu lezzetlerin yanına bir de İstanbul Boğazının muhteşem manzarası ve yalı konforu eklenince tadına doyulmayacak kahvaltı sofraları meydana geliyor.

Boğazın en güzel manzaralı yalılarından birinin yeme-içme konseptine uygun olarak yeniden dizayn edilip, yepyeni bir çehre kazandırılması ve Beyaz Bosphorus adı verilmesiyle açılan restoran sahip olduğu menüsüyle de dikkat çekiyor. Başlangıç lezzetleri, burgerleri, salataları, et, makarna ve balık çeşitlerinden oluşan ana yemekleri ve tatları kadar sunumlarıyla da dikkat çeken tatlılarıyla günün her saatine hitap eden zengin bir menüye sahip.

“İstanbul’un muhteşem manzarasında ister romantik bir akşam yemeği ister iş yemeği”

Beyaz Bosphorus bulunduğu konum itibariyle sahip olduğu büyüleyici İstanbul manzarası ve menüsünde bulunan dünya mutfağının seçkin lezzetleri ile kısa sürede hem romantik akşam yemeklerinin hem de akşam gerçekleştirilen iş yemekleri için tercih edilen mekanlar arasında yer almaya başladı.

 

 
 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri”nde Bu Ayın Yıldızları: Bal, Enginar, Karadut ve Çilek
» Refika ile mutfağa giren Türkiye Finans çalışanlarından yöresel lezzetler
» Serinletici bir sabah kahvaltısı: Kırmızı Meyve Soslu ve Yoğurtlu Chia Parfe
» Bir fincan papatya çayı alır mısınız?
» Kuzunun en değerli parçası
» Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”
» Melocan, bu ay Nelipide Gurme’nin yöresel ot menüsünde!
» Donut’un mutlulukla bir ilgisi olmalı...
» Ege’nin İki Yakası Ege geceleri’nde bir araya geliyor
» Peynir tabağı nasıl hazırlanır?
» Eşsiz lezzetteki dondurmaların tek ihtiyacı
» Yaz sıcağında en özel lezzet dondurmanın Shake Shack hali; Custard ve Concrete
» Le Pain Quotidien’den Chia Parfe
» Yemekte denge mutfağı’ndan dengeli beslenmek isteyenler için özel tarifler
» Ülker Nissin Yıldız tesislerini OBA devraldı
» Bu kazan İzmir için kaynıyor
» Veganlar bu yazı dondurmasız geçirmeyecek
» Yaz Sıcakları için Ferahlatıcı Şerbetler Delimonti’de