Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler

30 Ağustos 2017 Çarşamba 15:00
12
14
16
18

Uzun bayram tatili ile birlikte, İstanbulluların büyük çoğunluğu tatile çıktı. Şehrin boşalmasını ve trafik yoğunluğunun olmamasını fırsata çevirenler ise İstanbul’u keşfetmeye hazırlanıyor. Bayram tatilini İstanbul’da sessiz, sakin ve huzurlu geçirmek isteyenler için Suadiye’de sürpriz bir kaçış noktası bulunuyor. İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek, “Ospitalità Italiana” ödülü alan La Mia Luce’de, lezzetli etler, taş fırında pişen pizzalar ve hafif İtalyan tatlıları ile bayrama lezzetli ve unutulmaz anlar katılabilir.

On günlük bayram tatilini fırsata çeviren İstanbulluların büyük bir kısmı şehir dışına çıktı. Bayramı İstanbul’da geçirecek kişiler de uzun bayram tatili boyunca, neler yapabileceklerini düşünmeye başladı. Yıl boyunca trafikten bunalanlar, İstanbul’un boşalması ile birlikte, şehrin dört bir yanını keşfe çıkmaya hazırlanıyor. Suadiye’nin, gizli bahçesindeki keşif olarak dikkat çeken La Mia Luce, İstanbul’da kalanlar için en güzel kaçış noktalarından biri oluyor. Geleneksel İtalyan lezzetleri, kırmızı et ürünleri, taş fırında pişen pizzalar ve birbirinden lezzetli İtalyan tatlılarıyla, benzersiz bir yemek deneyimi sunuyor.

Bayramda Farklı Lezzet Önerileri

Suadiye’nin gizli bahçesi olan La Mia Luce’nin İşletme Müdürü Abdullah Ardal, “Bayramda şehir dışına çıkmayanlara, boşalan İstanbul’un tadını çıkarmak isteyenlere ve şehri keşfedeceklere şık ama bir o kadar da lezzetli alternatifler sunuyoruz. İstanbul’un en gözde semtlerinden olan Suadiye’de, sessiz ve sakin kalabilmiş bir mekân olan La Mia Luce’de, sunduğumuz lezzetlere eşlik eden İtalyan ve dünya müzikleri ile konuklarımıza keyifli bir gün yaşatıyoruz. Bayramların vazgeçilmezi olan tatlılara alternatif olarak; tiramisu, profiterol, panna cotta gibi birbirinden lezzetli ve hafif tatlıların denenmesini öneriyoruz. Ayrıca bayramda bir değişiklik yaparak, farklı lezzetleri tatmak isteyenler, taş fırında pişen pizzalarımızı, geleneksel İtalyan yemeklerini, hamur işlerini ve kırmızı et ürünlerini deneyebilirler” dedi.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…
» ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Kahveniz Kahve Dünyası’ndan!
» Refika’nın Mutfağı’ndan Tarifler ‘Hayata Cam Kat’ta
» “Ofisten Mutfağa” başlıyor
» Karaca’dan mutfaklar için muhteşem yenilik
» Yeni yılı eşsiz bir müzik ve lezzet şöleni ile karşılamak isteyenler
» İtalyanların En Sevilen Patlıcan Yemeği: Melanzane Alla Parmigiana
» Kışın çorba içmek için 7 iyi neden!
» Ünlü isimler ZUBİZU ile mutfakta
» Müzik aletleri bıçaklar ve sebzeler
» Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet
» Öğretmenler günü’nün en tatlı hediyesi
» Shake Shack’ten kışa özel lezzet
» Kış aylarının vazgeçilmezi:Bitki çayları