Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler

30 Ağustos 2017 Çarşamba 15:00
12
14
16
18

Uzun bayram tatili ile birlikte, İstanbulluların büyük çoğunluğu tatile çıktı. Şehrin boşalmasını ve trafik yoğunluğunun olmamasını fırsata çevirenler ise İstanbul’u keşfetmeye hazırlanıyor. Bayram tatilini İstanbul’da sessiz, sakin ve huzurlu geçirmek isteyenler için Suadiye’de sürpriz bir kaçış noktası bulunuyor. İtalyan Hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek, “Ospitalità Italiana” ödülü alan La Mia Luce’de, lezzetli etler, taş fırında pişen pizzalar ve hafif İtalyan tatlıları ile bayrama lezzetli ve unutulmaz anlar katılabilir.

On günlük bayram tatilini fırsata çeviren İstanbulluların büyük bir kısmı şehir dışına çıktı. Bayramı İstanbul’da geçirecek kişiler de uzun bayram tatili boyunca, neler yapabileceklerini düşünmeye başladı. Yıl boyunca trafikten bunalanlar, İstanbul’un boşalması ile birlikte, şehrin dört bir yanını keşfe çıkmaya hazırlanıyor. Suadiye’nin, gizli bahçesindeki keşif olarak dikkat çeken La Mia Luce, İstanbul’da kalanlar için en güzel kaçış noktalarından biri oluyor. Geleneksel İtalyan lezzetleri, kırmızı et ürünleri, taş fırında pişen pizzalar ve birbirinden lezzetli İtalyan tatlılarıyla, benzersiz bir yemek deneyimi sunuyor.

Bayramda Farklı Lezzet Önerileri

Suadiye’nin gizli bahçesi olan La Mia Luce’nin İşletme Müdürü Abdullah Ardal, “Bayramda şehir dışına çıkmayanlara, boşalan İstanbul’un tadını çıkarmak isteyenlere ve şehri keşfedeceklere şık ama bir o kadar da lezzetli alternatifler sunuyoruz. İstanbul’un en gözde semtlerinden olan Suadiye’de, sessiz ve sakin kalabilmiş bir mekân olan La Mia Luce’de, sunduğumuz lezzetlere eşlik eden İtalyan ve dünya müzikleri ile konuklarımıza keyifli bir gün yaşatıyoruz. Bayramların vazgeçilmezi olan tatlılara alternatif olarak; tiramisu, profiterol, panna cotta gibi birbirinden lezzetli ve hafif tatlıların denenmesini öneriyoruz. Ayrıca bayramda bir değişiklik yaparak, farklı lezzetleri tatmak isteyenler, taş fırında pişen pizzalarımızı, geleneksel İtalyan yemeklerini, hamur işlerini ve kırmızı et ürünlerini deneyebilirler” dedi.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları