Ayşe Tolga iyi yaşam sohbeti ile çay festivali’nde

14 Nisan 2017 Cuma 10:00
12
14
16
18

29-30 Nisan tarihlerinde Doğadan’ın ana sponsorluğunda düzenlenecek Uluslararası İstanbul Çay Festivali’nde Ayşe Tolga İyi Yaşam Sohbeti ile katılımcılarla buluşacak.

Çay severlere, çay kültürü üzerine harika bir deneyim sunacak olan festival, siyah çaylardan meyve ve bitki çaylarına kadar birçok çeşit ile çay tiryakilerine kapılarını açacak. Katılımcılar festival alanında dünya çay trendleri hakkında bilgi edinme, uzmanlardan doğru çay demleme teknikleri ve çay tadımı tüyolarını da öğrenme şansı yakalayacak.

Bu sene ilki düzenlenecek Uluslararası İstanbul Çay Festival’inde İyi Yaşam Danışmanı ve oyuncu Ayşe Tolga iyi bir yaşam için bitki ve meyve çaylarının hayatımızdaki yerini paylaşacak.

Doğadan Dünya Dilimin Ucunda Workshop’u

İki gün boyunca Haydarpaşa Tren Garı’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte Doğadan Araştırma ve Geliştirme Müdürü Emre Taşkın “Dünya Dilimin Ucunda” workshopunu da gerçekleştirecek. Dünya üzerinde çayın öneminin, hayata kattığı kültürel, spritüal, keyif ve sağlık anlamlarının üzerine bilgilendirmelerin gerçekleşeceği workshopta ayrıca çay tadımı, tadımın kimlerin yaptığı, nasıl yapıldığı, nasıl yorumlandığı ve tadımın inceliklerine dair ipuçları paylaşılacak. Sri Lanka, Hindistan, Kenya, Çin, Türkiye, Endonezya, Arjantin, Rwanda gibi dünyanın farklı coğrafyalarında üretilen siyah çayların tanıtılması ve tadımı da gerçekleştirilecek.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri”nde Bu Ayın Yıldızları: Bal, Enginar, Karadut ve Çilek
» Refika ile mutfağa giren Türkiye Finans çalışanlarından yöresel lezzetler
» Serinletici bir sabah kahvaltısı: Kırmızı Meyve Soslu ve Yoğurtlu Chia Parfe
» Bir fincan papatya çayı alır mısınız?
» Beyaz Bosphorus yemeklerinde iddialı mekanlar arasında
» Kuzunun en değerli parçası
» Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”
» Melocan, bu ay Nelipide Gurme’nin yöresel ot menüsünde!
» Donut’un mutlulukla bir ilgisi olmalı...
» Ege’nin İki Yakası Ege geceleri’nde bir araya geliyor
» Peynir tabağı nasıl hazırlanır?
» Eşsiz lezzetteki dondurmaların tek ihtiyacı
» Yaz sıcağında en özel lezzet dondurmanın Shake Shack hali; Custard ve Concrete
» Le Pain Quotidien’den Chia Parfe
» Yemekte denge mutfağı’ndan dengeli beslenmek isteyenler için özel tarifler
» Ülker Nissin Yıldız tesislerini OBA devraldı