Ayşe Tolga iyi yaşam sohbeti ile çay festivali’nde

14 Nisan 2017 Cuma 10:00
12
14
16
18

29-30 Nisan tarihlerinde Doğadan’ın ana sponsorluğunda düzenlenecek Uluslararası İstanbul Çay Festivali’nde Ayşe Tolga İyi Yaşam Sohbeti ile katılımcılarla buluşacak.

Çay severlere, çay kültürü üzerine harika bir deneyim sunacak olan festival, siyah çaylardan meyve ve bitki çaylarına kadar birçok çeşit ile çay tiryakilerine kapılarını açacak. Katılımcılar festival alanında dünya çay trendleri hakkında bilgi edinme, uzmanlardan doğru çay demleme teknikleri ve çay tadımı tüyolarını da öğrenme şansı yakalayacak.

Bu sene ilki düzenlenecek Uluslararası İstanbul Çay Festival’inde İyi Yaşam Danışmanı ve oyuncu Ayşe Tolga iyi bir yaşam için bitki ve meyve çaylarının hayatımızdaki yerini paylaşacak.

Doğadan Dünya Dilimin Ucunda Workshop’u

İki gün boyunca Haydarpaşa Tren Garı’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte Doğadan Araştırma ve Geliştirme Müdürü Emre Taşkın “Dünya Dilimin Ucunda” workshopunu da gerçekleştirecek. Dünya üzerinde çayın öneminin, hayata kattığı kültürel, spritüal, keyif ve sağlık anlamlarının üzerine bilgilendirmelerin gerçekleşeceği workshopta ayrıca çay tadımı, tadımın kimlerin yaptığı, nasıl yapıldığı, nasıl yorumlandığı ve tadımın inceliklerine dair ipuçları paylaşılacak. Sri Lanka, Hindistan, Kenya, Çin, Türkiye, Endonezya, Arjantin, Rwanda gibi dünyanın farklı coğrafyalarında üretilen siyah çayların tanıtılması ve tadımı da gerçekleştirilecek.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!
» Ünlü Şef Jamie Oliver’dan yılbaşı önerileri
» Delimonti, menüsünü kış lezzetleriyle yeniliyor
» Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın
» Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!
» Çikolata ve vişnenin eşsiz dansı
» Teknolojinin ve şıklığın birleşimi
» Sosyal sofra paylaşım deneyimi sunan YeatUp, gezginlere yerel yaşamın kapılarını açıyor
» Evde sos yapmak aslında çok kolay
» Tadında Anadolu’da kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz
» Ünlü gurmeler Tarsus’ta
» Fast-food çocuklarına geleneksel tatları sevdiriyorlar
» En çok boyozu yiyen kazandı
» Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor
» Tarsus Mutfağı Dünya’ya açılıyor
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de
» Dünyaca Ünlü Şefler İstanbul’da buluşuyor
» Bekarus’ta Antep mutfağı tanıtıldı
» Bu festival damak çatlatacak
» Çarşamba Akşamlarının Yeni Adresi: Hezarfen Bar & Lounge
» Borgo’nun kış serüveni başlıyor
» Tadı damakta kalan başlangıçlar
» Dünya Makarna Günü için 3 milyon tabak makarna bağışlandı
» Crate and Barrel ile evde makarna yapımı hem keyifli hem de kolay
» Grundig’den ‘YEDİ’de Ruhun Doysun Yemeği: Gıda israfını önleyen anadolu yemekleri