Ayşe Tolga iyi yaşam sohbeti ile çay festivali’nde

14 Nisan 2017 Cuma 10:00
12
14
16
18

29-30 Nisan tarihlerinde Doğadan’ın ana sponsorluğunda düzenlenecek Uluslararası İstanbul Çay Festivali’nde Ayşe Tolga İyi Yaşam Sohbeti ile katılımcılarla buluşacak.

Çay severlere, çay kültürü üzerine harika bir deneyim sunacak olan festival, siyah çaylardan meyve ve bitki çaylarına kadar birçok çeşit ile çay tiryakilerine kapılarını açacak. Katılımcılar festival alanında dünya çay trendleri hakkında bilgi edinme, uzmanlardan doğru çay demleme teknikleri ve çay tadımı tüyolarını da öğrenme şansı yakalayacak.

Bu sene ilki düzenlenecek Uluslararası İstanbul Çay Festival’inde İyi Yaşam Danışmanı ve oyuncu Ayşe Tolga iyi bir yaşam için bitki ve meyve çaylarının hayatımızdaki yerini paylaşacak.

Doğadan Dünya Dilimin Ucunda Workshop’u

İki gün boyunca Haydarpaşa Tren Garı’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte Doğadan Araştırma ve Geliştirme Müdürü Emre Taşkın “Dünya Dilimin Ucunda” workshopunu da gerçekleştirecek. Dünya üzerinde çayın öneminin, hayata kattığı kültürel, spritüal, keyif ve sağlık anlamlarının üzerine bilgilendirmelerin gerçekleşeceği workshopta ayrıca çay tadımı, tadımın kimlerin yaptığı, nasıl yapıldığı, nasıl yorumlandığı ve tadımın inceliklerine dair ipuçları paylaşılacak. Sri Lanka, Hindistan, Kenya, Çin, Türkiye, Endonezya, Arjantin, Rwanda gibi dünyanın farklı coğrafyalarında üretilen siyah çayların tanıtılması ve tadımı da gerçekleştirilecek.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…