Ayşe Tolga iyi yaşam sohbeti ile çay festivali’nde

14 Nisan 2017 Cuma 10:00
12
14
16
18

29-30 Nisan tarihlerinde Doğadan’ın ana sponsorluğunda düzenlenecek Uluslararası İstanbul Çay Festivali’nde Ayşe Tolga İyi Yaşam Sohbeti ile katılımcılarla buluşacak.

Çay severlere, çay kültürü üzerine harika bir deneyim sunacak olan festival, siyah çaylardan meyve ve bitki çaylarına kadar birçok çeşit ile çay tiryakilerine kapılarını açacak. Katılımcılar festival alanında dünya çay trendleri hakkında bilgi edinme, uzmanlardan doğru çay demleme teknikleri ve çay tadımı tüyolarını da öğrenme şansı yakalayacak.

Bu sene ilki düzenlenecek Uluslararası İstanbul Çay Festival’inde İyi Yaşam Danışmanı ve oyuncu Ayşe Tolga iyi bir yaşam için bitki ve meyve çaylarının hayatımızdaki yerini paylaşacak.

Doğadan Dünya Dilimin Ucunda Workshop’u

İki gün boyunca Haydarpaşa Tren Garı’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte Doğadan Araştırma ve Geliştirme Müdürü Emre Taşkın “Dünya Dilimin Ucunda” workshopunu da gerçekleştirecek. Dünya üzerinde çayın öneminin, hayata kattığı kültürel, spritüal, keyif ve sağlık anlamlarının üzerine bilgilendirmelerin gerçekleşeceği workshopta ayrıca çay tadımı, tadımın kimlerin yaptığı, nasıl yapıldığı, nasıl yorumlandığı ve tadımın inceliklerine dair ipuçları paylaşılacak. Sri Lanka, Hindistan, Kenya, Çin, Türkiye, Endonezya, Arjantin, Rwanda gibi dünyanın farklı coğrafyalarında üretilen siyah çayların tanıtılması ve tadımı da gerçekleştirilecek.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» İstanbul çaya doydu
» Yöresel yemek festivali başladı
» Enginar festivaline ünlülerden tam not
» Arçelik, Gurme Çay Makinesi ile 1.Uluslararası Çay Festivali’nde ziyaretçilerini ağırlıyor
» Dardenia sevimli dostlarımızı unutmuyor
» İstanbul Aydın Üniversitesi mutfakta engelleri kaldırdı
» Geleneksel Toros Pekmez’li Ermenek Helvası’na Kalite Birincilik ödülü
» Hayatın en tatlı tatları TatlıFest’de
» Baharın lezzeti Nelipide Gurme’nin Karadeniz otlarında saklı
» Mandarin Oriental, Bodrum’da ‘Lezzetli Yolculuk’
» Dönerciden pideciye her menüde var: Hafif lezzetlerin yükselişi
» Peynir kalp dostu
» Urban Picnic için geri sayım başladı
» Yakında “usta” olacaklar
» Olivtech’e Poyraz damgası
» CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, Anneler Günü’nü zengin bir brunch ile kutluyor
» Geleneksel sofralara İtalyan yorumu Ricotta
» Yeni İçiminolar 23 Nisan’da Kidzmondo’da çocuklarla buluştu!
» Anneler Günü’nde annenizi Ajwa Hotel Sultanahmet ve Zəfəran Restaurant’ta şımartın
» Türkiye’nin ilk "Döner perksyon" ustaları Kasapdönerle sizlerle
» Altın Madalyalı Balcıoğlu’na Başkan Sibel Uyar’dan teşekkür
» Kentucky Burger’i deneyen bir daha vazgeçemeyecek
» Çünkü ‘Anne’, ‘Mutluluk’ demek…
» Mutfağın yıldızı Sahrap Soysal ve Nilgün Belgün Optimum’da
» Tadımca yenilendi