Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi

27 Şubat 2018 Salı 11:00
12
14
16
18

Yemek stilisti, Gastromoni Yazarı ve Yemek Fotoğrafçısı Aydan Üstkanat tarafından düzenlenen “Sanal Alemin En İyileri”, Alancha Restaurant’ta bir araya geldi. Bu yılın teması olan pikan ceviziyle birbirinden lezzetli tariflerin uygulandığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Aydan Üstkanat’ın yıl boyunca titiz bir çalışmayla takip ettiği yemek temalı hesaplarından 2017’nin 9 kazananı belli oldu. Aralarında Londra, Ankara ve Antalya’dan da isimlerin olduğu kazananlar; Ferah Üstünel, Melih Susal, Özlem Arıkan, Şenay Özbilgin, Mevlude Özkan, Tuba Yarluğ Kasap, Gülen Yıldız Üçer, Funda Ertunç ve Büşra Oktar geçtiğimiz gün Maçka’daki Alancha Restaurant’ta toplandı. Pikan cevizinin yılın teması olduğu menüde birbirinden lezzetli yemekler yapıldı.

“Bu yarışmayı düzenlemekteki amacım, gerçek yeteneklerin fark edilmesini sağlamak”

“Sanal Alemin En İyileri”ni seçebilmek için 365 gün tüm yemek hesaplarını titizlikle taradığını söyleyen Aydan Üstkanat; en önemli unsurların samimiyet, özgün paylaşımlar ve iyi kadrajlar olduğunu dile getirdi. Yarışmanın gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen Üstkanat konuyla ilgili “Amacım işte bu yeteneklerin fark edilmesini sağlamak. Zaman zaman, sosyal medyanın acımasız dünyası kişiyi küstürebilir. Ama bir işi tutkuyla yapmak, zaman ayırmak ve istikrarlı olmak gerçekten önemli. İyi işler öyle ya da böyle, günün birinde mutlaka fark edilir. İyi bir şey yaptığına inanıyorsan asla pes etme!” dedi.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı