Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi

27 Şubat 2018 Salı 11:00
12
14
16
18

Yemek stilisti, Gastromoni Yazarı ve Yemek Fotoğrafçısı Aydan Üstkanat tarafından düzenlenen “Sanal Alemin En İyileri”, Alancha Restaurant’ta bir araya geldi. Bu yılın teması olan pikan ceviziyle birbirinden lezzetli tariflerin uygulandığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Aydan Üstkanat’ın yıl boyunca titiz bir çalışmayla takip ettiği yemek temalı hesaplarından 2017’nin 9 kazananı belli oldu. Aralarında Londra, Ankara ve Antalya’dan da isimlerin olduğu kazananlar; Ferah Üstünel, Melih Susal, Özlem Arıkan, Şenay Özbilgin, Mevlude Özkan, Tuba Yarluğ Kasap, Gülen Yıldız Üçer, Funda Ertunç ve Büşra Oktar geçtiğimiz gün Maçka’daki Alancha Restaurant’ta toplandı. Pikan cevizinin yılın teması olduğu menüde birbirinden lezzetli yemekler yapıldı.

“Bu yarışmayı düzenlemekteki amacım, gerçek yeteneklerin fark edilmesini sağlamak”

“Sanal Alemin En İyileri”ni seçebilmek için 365 gün tüm yemek hesaplarını titizlikle taradığını söyleyen Aydan Üstkanat; en önemli unsurların samimiyet, özgün paylaşımlar ve iyi kadrajlar olduğunu dile getirdi. Yarışmanın gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen Üstkanat konuyla ilgili “Amacım işte bu yeteneklerin fark edilmesini sağlamak. Zaman zaman, sosyal medyanın acımasız dünyası kişiyi küstürebilir. Ama bir işi tutkuyla yapmak, zaman ayırmak ve istikrarlı olmak gerçekten önemli. İyi işler öyle ya da böyle, günün birinde mutlaka fark edilir. İyi bir şey yaptığına inanıyorsan asla pes etme!” dedi.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor
» Lezzetli aşure nasıl yapılır?
» Kocaeli’nin mutfak zenginliği KO-MEK ile sofralara taşınacak
» Coğrafi işaret tescili başvurusunda Gaziantep öncü
» GastroAntep festivali ile yabancı turist sayısı 3 yılda 3 milyon olacak
» Fotoğraflarla Antep sofrası anlatılcak
» Kahve Dünyası’ndan Bayram Sürprizi: Bayramda Sevdiklerinizin Kapısını Çalın!
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe
» Gaziantep, Unesco başarısını festivalle taçlandırıyor
» Bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti
» Mutfak bilgisini ölçmek isteyenler bu yarışmaları kaçırmasın!
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü