Ay Bitmeden: Chef’s table mutfak akademisi’nde dört workshop

17 Nisan 2017 Pazartesi 15:00
12
14
16
18

Nisan Ayı’na hızlı ve lezzetli bir giriş yapan Chef’s Table Mutfak Akademisi, ay bitmeden dört workshop daha sunuyor.

18 Nisan Salı - Küçük Şefler Mutfakta (14:00-17:00) (140 TL)

Bu Çocuk Bayramı'nda, miniklerin hem kendilerine güven duyabilecekleri hem de eğlenirken öğrenebilecekleri bu özel workshop’a mutlaka davetlisiniz. Uzman şefler 8-13 yaş arasındaki çocuklara hem mutfağın sırlarından bahsederken hem de çocukların çok sevdiği aperatif lezzetlerin nasıl hazırlandığını gösterip uygulatıyor olacak.

Workshop içeriğinde; Benim Limonatam, Rengarenk Pizzam, Fırında Soslu Taze Patatesler ve Bonibon Kurabiyeler yer alıyor.

21 Nisan Cuma - Steak Burger (19:00-22:00) (150 TL)

Nefis ve doyurucu lezzet kombinasyonlarının bir burgerde birleşmesi... Çok keyif alıp her zaman yapmaktan keyif alacağınız steak yapısındaki bu burgerlerin yapımı, detayları ve püf noktalarını öğrenmek için bekleniyorsunuz.

Workshop içeriğinde; Islak Hamburger, Grand Burger, Closlaw Salatası, Çikolatalı Süt Burger bulunuyor.

25 Nisan Salı - Amerikan Pastası 1 (19:00-22:00) (150 TL)

Herkes tarafından çok sevilen popüler lezzetlerin püf noktalarını öğrenip de hazırlayabilmek için bu çok eğlenceli workshop’a davetlisiniz.

Workshop içeriğinde; New York Cheesecake, Muffin, Pancake ve Chocolate Chip Cookies bulunuyor.

28 Nisan Cuma - Pizza (19:00-22:00) (140 TL)

Pizza hamurunun hassasiyetliklerini ve pizza hamuru açım tekniklerini,pizzaları hazırlayarak öğrenmek istiyorsanız sizleri Chef's Table Mutfak Akademisi'ne bekliyoruz.

Workshop içeriğinde; Pizza Margaritha, Fajita Pizza ve Pizza Calzone yer alıyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Müzik aletleri bıçaklar ve sebzeler
» Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet
» Öğretmenler günü’nün en tatlı hediyesi
» Shake Shack’ten kışa özel lezzet
» Kış aylarının vazgeçilmezi:Bitki çayları
» Sağlıklı kışın sırrı artizan lezzetlerde!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon lezzetleri...
» Çengelköy’ün Boğaz’a Açılan Lezzet Mekanı Beyaz Bosphorus
» Knorr sofrası, baharat dünyasına keyifli bir yolculuk için kuruldu
» Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!
» Ünlü Şef Jamie Oliver’dan yılbaşı önerileri
» Delimonti, menüsünü kış lezzetleriyle yeniliyor
» Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın
» Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!
» Çikolata ve vişnenin eşsiz dansı
» Teknolojinin ve şıklığın birleşimi
» Sosyal sofra paylaşım deneyimi sunan YeatUp, gezginlere yerel yaşamın kapılarını açıyor
» Evde sos yapmak aslında çok kolay
» Tadında Anadolu’da kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz
» Ünlü gurmeler Tarsus’ta
» Fast-food çocuklarına geleneksel tatları sevdiriyorlar
» En çok boyozu yiyen kazandı
» Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor
» Tarsus Mutfağı Dünya’ya açılıyor
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de