Ay Bitmeden: Chef’s table mutfak akademisi’nde dört workshop

17 Nisan 2017 Pazartesi 15:00
12
14
16
18

Nisan Ayı’na hızlı ve lezzetli bir giriş yapan Chef’s Table Mutfak Akademisi, ay bitmeden dört workshop daha sunuyor.

18 Nisan Salı - Küçük Şefler Mutfakta (14:00-17:00) (140 TL)

Bu Çocuk Bayramı'nda, miniklerin hem kendilerine güven duyabilecekleri hem de eğlenirken öğrenebilecekleri bu özel workshop’a mutlaka davetlisiniz. Uzman şefler 8-13 yaş arasındaki çocuklara hem mutfağın sırlarından bahsederken hem de çocukların çok sevdiği aperatif lezzetlerin nasıl hazırlandığını gösterip uygulatıyor olacak.

Workshop içeriğinde; Benim Limonatam, Rengarenk Pizzam, Fırında Soslu Taze Patatesler ve Bonibon Kurabiyeler yer alıyor.

21 Nisan Cuma - Steak Burger (19:00-22:00) (150 TL)

Nefis ve doyurucu lezzet kombinasyonlarının bir burgerde birleşmesi... Çok keyif alıp her zaman yapmaktan keyif alacağınız steak yapısındaki bu burgerlerin yapımı, detayları ve püf noktalarını öğrenmek için bekleniyorsunuz.

Workshop içeriğinde; Islak Hamburger, Grand Burger, Closlaw Salatası, Çikolatalı Süt Burger bulunuyor.

25 Nisan Salı - Amerikan Pastası 1 (19:00-22:00) (150 TL)

Herkes tarafından çok sevilen popüler lezzetlerin püf noktalarını öğrenip de hazırlayabilmek için bu çok eğlenceli workshop’a davetlisiniz.

Workshop içeriğinde; New York Cheesecake, Muffin, Pancake ve Chocolate Chip Cookies bulunuyor.

28 Nisan Cuma - Pizza (19:00-22:00) (140 TL)

Pizza hamurunun hassasiyetliklerini ve pizza hamuru açım tekniklerini,pizzaları hazırlayarak öğrenmek istiyorsanız sizleri Chef's Table Mutfak Akademisi'ne bekliyoruz.

Workshop içeriğinde; Pizza Margaritha, Fajita Pizza ve Pizza Calzone yer alıyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Çünkü ‘Anne’, ‘Mutluluk’ demek…
» Mutfağın yıldızı Sahrap Soysal ve Nilgün Belgün Optimum’da
» Tadımca yenilendi
» Zengin şarküteri seçenekleri Delimonti’de meraklılarıyla buluşuyor
» St Regis İstanbul’da tadım etkinllği
» Çocukları gülümseten lezzetler Özsüt’te
» Domino’s Pizza’lar şimdi “Gece Açık”
» İştah kabartan deniz ürünlü alternatifler Monochrome’da
» Profilo Küçük Ev Aletleri seçili ürünlerdeki bahar kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor!
» Geleceğin şeflerinden 23 Nisan’a özel lezzetler
» Bodrum Balıkçısı cennet koyunda yaza merhaba diyor
» Türkiye, yerel mutfaktaki zenginliğini öne çıkarmalı
» Cornetto ve Kenan Doğulu bu yaz “İlk Adımı Sen At” diyor!
» Ronnefeldt ile yaza hazırlanın
» Tüm dünyada geçerli bir kariyer için profesyonel mutfak eğitimleri Haziran’da başlıyor
» Tüketicilerin yüzde 65’i restoran ve kafelerde içeceğini cam ambalajda istiyor
» Pide’nin ‘Fit’ hali!
» 2000 yıl önce ne yiyorsak hala onu yemeye devam ediyoruz
» LAV ile tatlı sunumlarınıza yaratıcılık katın
» Sokak lezzetleri sihirli fiyatlarla öğle arası HuQQabaz’da
» Annenizle kahve keyfini paylaşmak ve tatlı bir sohbet için David People’den özel kahve menüsü
» 24 yıldır kalitesinden ödün vermeyen Sait Balık, lezzetleri ile fark yaratıyor
» Kuzu Kafes bahar aylarına lezzet katıyor
» Ödemiş, Trkiye2de peynirciliğin merkezi olacak!
» Gastronomi sektörü GTD ile Turquality’i yakından tanıdı