Ay Bitmeden: Chef’s table mutfak akademisi’nde dört workshop

17 Nisan 2017 Pazartesi 15:00
12
14
16
18

Nisan Ayı’na hızlı ve lezzetli bir giriş yapan Chef’s Table Mutfak Akademisi, ay bitmeden dört workshop daha sunuyor.

18 Nisan Salı - Küçük Şefler Mutfakta (14:00-17:00) (140 TL)

Bu Çocuk Bayramı'nda, miniklerin hem kendilerine güven duyabilecekleri hem de eğlenirken öğrenebilecekleri bu özel workshop’a mutlaka davetlisiniz. Uzman şefler 8-13 yaş arasındaki çocuklara hem mutfağın sırlarından bahsederken hem de çocukların çok sevdiği aperatif lezzetlerin nasıl hazırlandığını gösterip uygulatıyor olacak.

Workshop içeriğinde; Benim Limonatam, Rengarenk Pizzam, Fırında Soslu Taze Patatesler ve Bonibon Kurabiyeler yer alıyor.

21 Nisan Cuma - Steak Burger (19:00-22:00) (150 TL)

Nefis ve doyurucu lezzet kombinasyonlarının bir burgerde birleşmesi... Çok keyif alıp her zaman yapmaktan keyif alacağınız steak yapısındaki bu burgerlerin yapımı, detayları ve püf noktalarını öğrenmek için bekleniyorsunuz.

Workshop içeriğinde; Islak Hamburger, Grand Burger, Closlaw Salatası, Çikolatalı Süt Burger bulunuyor.

25 Nisan Salı - Amerikan Pastası 1 (19:00-22:00) (150 TL)

Herkes tarafından çok sevilen popüler lezzetlerin püf noktalarını öğrenip de hazırlayabilmek için bu çok eğlenceli workshop’a davetlisiniz.

Workshop içeriğinde; New York Cheesecake, Muffin, Pancake ve Chocolate Chip Cookies bulunuyor.

28 Nisan Cuma - Pizza (19:00-22:00) (140 TL)

Pizza hamurunun hassasiyetliklerini ve pizza hamuru açım tekniklerini,pizzaları hazırlayarak öğrenmek istiyorsanız sizleri Chef's Table Mutfak Akademisi'ne bekliyoruz.

Workshop içeriğinde; Pizza Margaritha, Fajita Pizza ve Pizza Calzone yer alıyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi
» Dev çikolata tablosu
» Dünyanın en meşhur lezzetlerini keşfedin
» Dünya mutfağı tarhana ile tanıştı
» Tahinin pekmez aşkı eski tadında!
» Şefler, Lezita ile lezzet yolculuğuna çıktı
» Urla’nın Gastronomi Turizmi çabalarına büyük destek
» Geleneksel lezzet boza ve sağlık
» Çırağan Sarayı’nda Venedik rüzgârı esiyor
» Gaziantep lezzetlerinin ünlü şefleri The Ritz-Carlton, İstanbul’a geliyor
» Tutkunun peşinde koşanları enfes İtalyan çikolatası deneyimi ile buluşturuyor
» Metrelik Adana Kebabı
» Gününü Güçlendir
» Sofrada ‘Nobel’i siz alın
» Büyükler için gurme masallar
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları