Arby’s®’in eti tam 4 saat fırınlanıyor

13 Temmuz 2017 Perşembe 16:00
12
14
16
18

Farkı lezzetinde gizli olan özgün menüleri ve 4 saat fırında pişen etiyle Arby’s® fast food algısına yeni bir boyut katıyor.

1964 yılında Leroy ve Forrest Raffel kardeşler tarafından Ohio Boardman'da kurulan ve dünya genelinde 3.500’e yakın restoranı bulunan Arby's®, Türkiye’deki 50’den fazla restoranı ile geleneksel fast food algısını değiştirmeye devam ediyor. Benzerlerinden hem lezzet hem de görünüş olarak farklı olan rosto sandviçleri, wrapleri, salataları ve leziz kıvırcık patatesleri misafirleriyle buluşturan Arby's®'in sandviçlerinde kullanılan Roast Beef eti, dört saat boyunca fırında yavaş yavaş piştikten sonra sipariş anında taze olarak dilimleniyor.

“En Hızlı Büyüyen Ülke” ödülüne layık görüldü

Türkiye'de yenilikçi menüleri ile benzersiz bir lezzet sunan Arby’s®, kısa sürede 50’den fazla restorana ulaştı. Sektördeki bu başarısını geçtiğimiz yıllarda globalden aldığı “Hızlı Büyüyen Ülke” ödülü ile pekiştiren Arby’s®, yeni restoranlar açmaya devam edecek.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de