Arby’s®’in eti tam 4 saat fırınlanıyor

13 Temmuz 2017 Perşembe 16:00
12
14
16
18

Farkı lezzetinde gizli olan özgün menüleri ve 4 saat fırında pişen etiyle Arby’s® fast food algısına yeni bir boyut katıyor.

1964 yılında Leroy ve Forrest Raffel kardeşler tarafından Ohio Boardman'da kurulan ve dünya genelinde 3.500’e yakın restoranı bulunan Arby's®, Türkiye’deki 50’den fazla restoranı ile geleneksel fast food algısını değiştirmeye devam ediyor. Benzerlerinden hem lezzet hem de görünüş olarak farklı olan rosto sandviçleri, wrapleri, salataları ve leziz kıvırcık patatesleri misafirleriyle buluşturan Arby's®'in sandviçlerinde kullanılan Roast Beef eti, dört saat boyunca fırında yavaş yavaş piştikten sonra sipariş anında taze olarak dilimleniyor.

“En Hızlı Büyüyen Ülke” ödülüne layık görüldü

Türkiye'de yenilikçi menüleri ile benzersiz bir lezzet sunan Arby’s®, kısa sürede 50’den fazla restorana ulaştı. Sektördeki bu başarısını geçtiğimiz yıllarda globalden aldığı “Hızlı Büyüyen Ülke” ödülü ile pekiştiren Arby’s®, yeni restoranlar açmaya devam edecek.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi
» Dev çikolata tablosu
» Dünyanın en meşhur lezzetlerini keşfedin
» Dünya mutfağı tarhana ile tanıştı
» Tahinin pekmez aşkı eski tadında!
» Şefler, Lezita ile lezzet yolculuğuna çıktı
» Urla’nın Gastronomi Turizmi çabalarına büyük destek
» Geleneksel lezzet boza ve sağlık
» Çırağan Sarayı’nda Venedik rüzgârı esiyor
» Gaziantep lezzetlerinin ünlü şefleri The Ritz-Carlton, İstanbul’a geliyor
» Tutkunun peşinde koşanları enfes İtalyan çikolatası deneyimi ile buluşturuyor
» Metrelik Adana Kebabı