Arby’s®’in eti tam 4 saat fırınlanıyor

13 Temmuz 2017 Perşembe 16:00
12
14
16
18

Farkı lezzetinde gizli olan özgün menüleri ve 4 saat fırında pişen etiyle Arby’s® fast food algısına yeni bir boyut katıyor.

1964 yılında Leroy ve Forrest Raffel kardeşler tarafından Ohio Boardman'da kurulan ve dünya genelinde 3.500’e yakın restoranı bulunan Arby's®, Türkiye’deki 50’den fazla restoranı ile geleneksel fast food algısını değiştirmeye devam ediyor. Benzerlerinden hem lezzet hem de görünüş olarak farklı olan rosto sandviçleri, wrapleri, salataları ve leziz kıvırcık patatesleri misafirleriyle buluşturan Arby's®'in sandviçlerinde kullanılan Roast Beef eti, dört saat boyunca fırında yavaş yavaş piştikten sonra sipariş anında taze olarak dilimleniyor.

“En Hızlı Büyüyen Ülke” ödülüne layık görüldü

Türkiye'de yenilikçi menüleri ile benzersiz bir lezzet sunan Arby’s®, kısa sürede 50’den fazla restorana ulaştı. Sektördeki bu başarısını geçtiğimiz yıllarda globalden aldığı “Hızlı Büyüyen Ülke” ödülü ile pekiştiren Arby’s®, yeni restoranlar açmaya devam edecek.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…