Vakko Patisseri Petit Four Palmarina Bodrum’da

20 Temmuz 2017 Perşembe 17:00
12
14
16
18

Zarif Fransız pastacılığının Vakko kalitesi ile buluştuğu Vakko Patisseri Petit Four, kalbinizi çalacak lezzetli tatları ile Palmarina Bodrum’da sizleri haute couture bir pastacılık deneyimine davet ediyor.

Leziz pastaları ile yaz ruhuna enerji ve keyif katacak Vakko Patisserie Petit Four’un lezzetli reçeteleri, Fransa’da gastronomi alanında verilen ve tüm dünyada mükemmellik göstergesi olarak kabul edilen “Meilleur Ouvrier de France Patissier” (MOF) unvanının sahibi Philippe Chatelain danışmanlığında, Pasta Şefi Ghislain Gaille tarafından hazırlanıyor.

Lezzetli tatlarının yanı sıra çay saatinde de farklı bir deneyim yaşatacak olan Vakko Pattiserie Petit Four Bodrum Palmarina’ da keyifli molaların adresi olacak. 5 farklı ülkeden toplanan kahve çekirdeklerinin harmanlanması sonrasında İtalya’da kavrulan ve İtalya’da butik bir kahve dükkanı sahibi olan deneyimli Barista Steve Salomoni’nin son dokunuşuyla damaklarda unutulmaz bir aromaya dönüşen Vakko Coffee Atelier de Vakko Patisserie Petit Four Bodrum Palmarina’da benzersiz lezzetlere eşlik edecek.

Vakko Patisserie Petit Four, Palmarina Bodrum’da çok özel lezzetleri ile damaklarda ve hafızalarda unutulmaz tatlar bırakacak.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Şehrin Gözde Mekanı Cloud 34, Yeni Sezona Ünlülerle ‘Merhaba’ Dedi
» Sağlıklı ve lezzetli balık tarifleri
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...