Vakko Patisseri Petit Four Palmarina Bodrum’da

20 Temmuz 2017 Perşembe 17:00
12
14
16
18

Zarif Fransız pastacılığının Vakko kalitesi ile buluştuğu Vakko Patisseri Petit Four, kalbinizi çalacak lezzetli tatları ile Palmarina Bodrum’da sizleri haute couture bir pastacılık deneyimine davet ediyor.

Leziz pastaları ile yaz ruhuna enerji ve keyif katacak Vakko Patisserie Petit Four’un lezzetli reçeteleri, Fransa’da gastronomi alanında verilen ve tüm dünyada mükemmellik göstergesi olarak kabul edilen “Meilleur Ouvrier de France Patissier” (MOF) unvanının sahibi Philippe Chatelain danışmanlığında, Pasta Şefi Ghislain Gaille tarafından hazırlanıyor.

Lezzetli tatlarının yanı sıra çay saatinde de farklı bir deneyim yaşatacak olan Vakko Pattiserie Petit Four Bodrum Palmarina’ da keyifli molaların adresi olacak. 5 farklı ülkeden toplanan kahve çekirdeklerinin harmanlanması sonrasında İtalya’da kavrulan ve İtalya’da butik bir kahve dükkanı sahibi olan deneyimli Barista Steve Salomoni’nin son dokunuşuyla damaklarda unutulmaz bir aromaya dönüşen Vakko Coffee Atelier de Vakko Patisserie Petit Four Bodrum Palmarina’da benzersiz lezzetlere eşlik edecek.

Vakko Patisserie Petit Four, Palmarina Bodrum’da çok özel lezzetleri ile damaklarda ve hafızalarda unutulmaz tatlar bırakacak.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri”nde Bu Ayın Yıldızları: Bal, Enginar, Karadut ve Çilek
» Refika ile mutfağa giren Türkiye Finans çalışanlarından yöresel lezzetler
» Serinletici bir sabah kahvaltısı: Kırmızı Meyve Soslu ve Yoğurtlu Chia Parfe
» Bir fincan papatya çayı alır mısınız?
» Beyaz Bosphorus yemeklerinde iddialı mekanlar arasında
» Kuzunun en değerli parçası
» Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”
» Melocan, bu ay Nelipide Gurme’nin yöresel ot menüsünde!
» Donut’un mutlulukla bir ilgisi olmalı...
» Ege’nin İki Yakası Ege geceleri’nde bir araya geliyor
» Peynir tabağı nasıl hazırlanır?
» Eşsiz lezzetteki dondurmaların tek ihtiyacı
» Yaz sıcağında en özel lezzet dondurmanın Shake Shack hali; Custard ve Concrete
» Le Pain Quotidien’den Chia Parfe
» Yemekte denge mutfağı’ndan dengeli beslenmek isteyenler için özel tarifler
» Ülker Nissin Yıldız tesislerini OBA devraldı
» Bu kazan İzmir için kaynıyor
» Veganlar bu yazı dondurmasız geçirmeyecek