23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor

16 Nisan 2018 Pazartesi 09:00
12
14
16
18

Elite World Chefs’ten çocuklara pizza yapım atölyesi

Elite World Chefs, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 6-14 yaş arası çocuklara özel ‘Pizza Yapımı’ atölyesi düzenleyecek. 21 Nisan Cumartesi günü Elite World Business Hotel’de bulunan L’Oliva Restaurant’ta saat 14.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek 

Elite World Business Hotel'in İtalyan restoranı L'Oliva’da gerçekleştirilecek etkinlikte minikler, bir günlüğüne Elite World Hotels Mutfak Koordinatörü Ödüllü Şef Mithat YalçınkayaŞef Kemal Şenel ve Pizza Ustası Özge Özdemir’in gözetiminde pizza ustası olacak. Verilecek kurs ile hamur yapımını, sos yapımını, süsleme ve ince hamur pizza yapımını öğrenecek çocuklar atölyenin sonunda kendi yaptıkları pizzalar ile ziyafet çekecekler. Eğitim süresince ebeveynlere çay & kahve, molalarda tatlı – tuzlu kurabiye ikramının yapılacağı atölyede, ebeveynler isterlerse çocuklarla birlikte eğitime katılabilecekler.

Her detayın Elite World Hotels tarafından organize edileceği Elite World Chefs atölyelerinde, molalarda otelin ikramlarını tadabilecek, kurs bitiminde yaptıklarınızı sevdiklerinize götürmenin keyfini de yaşayabileceksiniz. Ayrıca atölyeler sonunda ‘Elite World Chefs’ tarafından verilen sertifikalarla eğitiminizi taçlandırabilirsiniz.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe
» Gaziantep, Unesco başarısını festivalle taçlandırıyor
» Bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti
» Mutfak bilgisini ölçmek isteyenler bu yarışmaları kaçırmasın!
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı