11-15 Yaş Arası Çocuklar için “Tatil Mutfakta” Eğitimleri Ağustos ayında başlıyor!

04 Temmuz 2017 Salı 13:00
12
14
16
18

Dünyanın en seçkin mutfak okullarından biri olan Chef’s Table Mutfak Akademisi, bu yaz tatilinde 11-15 yaş arası çocuklar için özel eğitimler sunuyor. Beş gün sürecek Aşçılık ve Pastacılık eğitimleri Ağustos ayında başlıyor. Çocuklarını ilgi alanına göre bir program seçip lezzet dolu bir deneyim yaşatarak onlara unutulmaz bir tatil hediyesi vermek mümkün. Ayrıca eğitime katılan tüm küçük şeflere önlük ve kep hediye edilecek.

(11-15 yaş) Aşçılık / Tatil Mutfakta (07-11 Ağustos, 10:00-14:00) 750 TL

Çocuklarınız keyifli vakit geçirirken bir yandan yemek yapmayı öğrenebilecek. 5 günlük eğitimin ardından evde yemek yapma sanatını bilen küçük bir şefiniz olacak. Bu eşsiz deneyim ile çocuklarınızın mutfakta kendi lezzetlerini ortaya çıkarmasına izin verin!

Eğitim programı içeriğinde; taze makarna yapımı, temel makarna sosları, restoran tatlıları, pizza hamuru ve pizza sosu, et ve kümes hayvanları pişirme teknikleri ve smoothie yapımı bulunuyor.

(11-15 yaş) Pastacılık / Tatil Mutfakta (12-16 Ağustos, 10:00-14:00) 750 TL

Akademinin profesyonel kadrosu eşliğinde çocukların hayatlarını kolaylaştıracak temel konular, teori ve pratiği eş zamanlı uygulayacakları bu eğitimde işleniyor. Toplam 20 saatlik bu eğitim sonrasında tatlı konusunda mutfağınız emin ellerde olacak.

Program içeriğinde; kurabiye ve cupcake yapımı, bonibonlu chocolate chips, çilekli magnolia, çikolatalı puding, antep fıstıklı panna cotta, poğaça, açma, paskalya çöreği, ıslak kek, muffin, çikolatalı pasta, pandispanya, pasta hazırlanması ve süslenmesi bulunuyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Müzik aletleri bıçaklar ve sebzeler
» Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet
» Öğretmenler günü’nün en tatlı hediyesi
» Shake Shack’ten kışa özel lezzet
» Kış aylarının vazgeçilmezi:Bitki çayları
» Sağlıklı kışın sırrı artizan lezzetlerde!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon lezzetleri...
» Çengelköy’ün Boğaz’a Açılan Lezzet Mekanı Beyaz Bosphorus
» Knorr sofrası, baharat dünyasına keyifli bir yolculuk için kuruldu
» Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!
» Ünlü Şef Jamie Oliver’dan yılbaşı önerileri
» Delimonti, menüsünü kış lezzetleriyle yeniliyor
» Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın
» Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!
» Çikolata ve vişnenin eşsiz dansı
» Teknolojinin ve şıklığın birleşimi
» Sosyal sofra paylaşım deneyimi sunan YeatUp, gezginlere yerel yaşamın kapılarını açıyor
» Evde sos yapmak aslında çok kolay
» Tadında Anadolu’da kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz
» Ünlü gurmeler Tarsus’ta
» Fast-food çocuklarına geleneksel tatları sevdiriyorlar
» En çok boyozu yiyen kazandı
» Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor
» Tarsus Mutfağı Dünya’ya açılıyor
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de